Voznik motornega kolesa je življenje izgubil na kraju nesreče.

Na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Maribor so bili zjutraj, ob 6.20, obveščeni, da se je na regionalni cesti v Pesniškem dvoru, pred rondojem Pesnica, zgodila prometna nesreča, v kateri je udeležen voznik motornega kolesa.

Policisti Postaje prometne policije Maribor, ki opravljajo ogled kraja nesreče, so na prizorišču ugotovili, da je bil v nesreči udeležen le voznik motornega kolesa, ki je na kraju umrl

Na prizorišču nesreče smo neuradno izvedeli, da gre za domačina iz Maribora, starega 50 let.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ToneB (nepreverjen)

Ja kaj se je zgodlo z našim moto lolegom ? Mene tudu jebejo od Radgone do Radencev kakig 20 otokov, pa le vsaki želi prehitevati v otok. Kero BUDALO je te oteke zmisla?Tega v Avstiji nega.....Ploklete komunistične nesnage....Sem pje PKLICNI VOZNIK in bija INŠTRUKTOR....Voza sen avtobus zglobnik v MB in tato MB - Rovinj. Ej kolega počivaj v miru...….

stric vili (nepreverjen)

Nobeno budalo ni zmislilp teh otočkov. Vse te stvari in ovire so zaradi divjakov in tistih, ki mislijo, da so sami na cesti. Za normalnega človeka marsikaj ne bi bilo treba postaviti in kakšnih ukrepov sprejeti. Ne poznam tudi nobenega tega otočka, da nebi vsaj enkrat nekdo zrušil znak na njem. Na nekaterih se to redno dogaja, da cestarji komaj utegnejo novega postaviti. Ne vem zakaj je treba po sredini ceste, če je pa dovolj široka. In seveda hitrost. Povsod tam, kjer so ti otočki je hitrost precej omejena. Za normaln ljudi ne bi bilo treba omejitve, ker vedo, da je treba na takem mestu peljati razmeram primerno.

In reply to by ToneB (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Ti otočki so tudi zato, da se pelješ po levi strani... mimo njih, samo, da si hitrejši oz. v tem času nekoga prehitiš! Preverjeno, videl pri Nemščaku! Pa se potem sprašujemo, čemu se dogajajo tu in tam dobesedno čudne, nerazložjive nesreče?

In reply to by stric vili (nepreverjen)

Beda111 (nepreverjen)

Ja, toti otoki pred raznimi odcepi in križišči so prave pasti v katero se hitro ujameš.
Najprej širijo cesto potem pa z otoki zožijo da avtobus in kamion pelje na centimetre mimo otoka in pločnika.
Ampak tako pač je ko odpove osnovna logika.

yakuza (nepreverjen)

Tu sta tudi dva nepregledna ( ogledalo )desna stranska uvoza na regionalko...kaj, če mu je kdo neprevidno zapeljal na cesto, špa se ga je izogibal in padel ?!?

stric vili (nepreverjen)

In večkrat točno tam, kjer je nepregledno nekdo divja na poln gas. VEDNO je treba računati, da se nekej nekdo mora vključiti v promet. In vedno ni vse pregledno. Vedno je tudi pred vsakim križiščem zmanjšanje hitrsti, kar pa večina ne upošteva. In potem se na žalost zgodijo nesreče.

Starejše novice