FOTO: gasilskabrigadamaribor.si
S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je na na regionalni cesti Pernica - Lenart, pri izvozu iz avtoceste A5 (Maribor - Lendava) prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrla ena oseba.

Policisti so kmalu po 15. uri bili obveščeni, da se je na regionalni cesti Pernica - Lenart, pri izvozu iz avtoceste A5 (Maribor - Lendava), Lenart v Slovenskih Goricah, zgodila prometna nesreča. V njej sta udeležena avtobus in osebni avtomobil. V prometni nesreči je ena oseba umrla.

Ogled kraja prometne nesreče bodo opravili policisti Postaje prometne policije Maribor, pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru. Pri ogledu bo navzoča tudi dežurna okrožna državna tožilka iz ODT v Mariboru, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

FOTO: gasilskabrigadamaribor.si

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
someone1 (nepreverjen)

idi delat j.....s..... pa ne gnjavi tu!!!!!

In reply to by mri96321

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

Kot študent sem se zjutraj, napol zaspan ob 6 vozil v Maribor, po stari cesti. Tej cesti od Lenarta proti Pernici (tam od Črnega lesa (bivši zapuščeni dom za ostarele, kvazi, hiša strahov) sem rekel cesta smrti.

someone1 (nepreverjen)

Sobota info razišči te j..... strani keri se pojavljajo pod vsako novico. pa priponaj na naslovnico tak ka de se znalo kakšni čudni prijemi se tu oglašujejo(strani z virusi)

In reply to by akl09122

Starejše novice