Foto: bralec Sobotainfo
Bralec je uredništvu poslal fotografiji prometne nesreče, ki se je zgodila v Murski Soboti.

Na Kroški ulici v bližini Agroservisa je danes popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil udeležen kolesar, nam sporoča bralec Sobotainfo.

Foto: bralec Sobotainfo

Na kraj nesreče so prišli policija in nujna medicinska pomoč.

Informacij o zdravstvenem stanju udeležencev ali vzroku prometne nesreče še ni.

Cesta je bila krajši čas zaprta.

Komentarji (18)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vrag (nepreverjen)

Nič čudnega, kolesarji mislijo, da so edini na cesti in seveda priviligirani. Včeraj nam je en kolesar kar številnim avtom ob kršenju predpisov seveda po njegovi krivdi povzročil nesrečo čeprav je imel ustrezno kolesarsko pot vse od None do Gregorčičeve, ob opozorilu pa je vzel mobilni aparat in grozil s policijo. Groza, policisti premalo polagajo pozornosti na nepravilno vožnjo kolesarjev!

Kokouš (nepreverjen)

Pred časom sem enemu kolesarju ki je vozil specialko (rekreativec) kar po sredini pasu vljudno pokazal iz avta z prstom da je njegovo mesto na kolesarski stezi in ne v krožišču (Maximus) in cesti. Sem mislil da bo znorel, gestikuliral, kričal na mene, .... šprintal za mano, ne vem kaj bi bilo če bi me dohitel.

In reply to by vrag (nepreverjen)

Rekreativec 1234 (nepreverjen)

Dragi moj vljuden anti rekreativec... probaj vsaj 1x vsesti se na specialko in tiraj en giro po nasih super kolesarskih.. ajmo junak, da te vidimo... če bi imeli fajn zriktane kolesarske kak jih npr.majo v avstriji ali obcini dobrovnik, nebi biu problem..na tejh nasih ujckancaj pa nejde. Vrvli..

In reply to by Kokouš (nepreverjen)

Jajajaja (nepreverjen)

Ce znas ka so kolesarske za en k… te si bimbo kupi gorski becikl ali si Lance Armstrong??? Idiot…

In reply to by Rekreativec 1234 (nepreverjen)

Gost1 (nepreverjen)

Ali pa naloži specialko v avto pa idi kolesarit ta, ge so ceste primerne tomi, nej pa tu gužvo delati.

In reply to by Jajajaja (nepreverjen)

Vajz (nepreverjen)

Aja, tak je tou? Zakoj te sploj asfaltejramo ceste? Naj boujo fse poljske, pa mo namesto autojof pač traktore vozili. Bimbo pametni....

In reply to by Jajajaja (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Ceste in kolesarske cester niso za dirkanje, ne za avtomobile ne za kolesarje. Pika.

In reply to by Rekreativec 1234 (nepreverjen)

540 (nepreverjen)

Bicikl v avto pa v Bad Radkersburg... od tam se voziš kot človek brez težav. Sploh ne razumem ka se po tej Slo cestaj vozite

In reply to by Rekreativec 1234 (nepreverjen)

Tudi kolesar (nepreverjen)

Vsak ima nekaj prav. Že, da kolesarji niso ovčice, še posebej nekaj dokaj zagretih rekreativcv in tistih "na-pol" profesionalcev. Meni osebno nič ne pomaga, če imam prednost in me nekdo zbije. Velika večina nas kolesarjev to vemo, kjer je možno, se vozimo tudi po kolesarskih stezah. Vendar, velika večina teh stez je dobesedno katastrofa in ne gre za dirkanje s kolesi. Enostavno ovinek na ovinku, hupsl na hupslu, tudi luknje, luže od vode in še bi se našlo. Ko se nekaj ur voziš brez prestanka postane to hudo moteže, dobesedno vožnja nemogoča. Da se veliko avtomobilistov ne zaveda, da pri zavijanju preko kolesarske NIMAJO prednosti, je tudi res. Ampak, ko se zgodi nesreča, se vse posplošuje, vsi kolesarji smo pač taki in taki. Tudi kazanje voznika avta s prstom proti kolesarski meni gre na živce. Ni voznik ta, kateri bo delal red na cesti. Pokliče naj pač policijo, da se nekdo vozi tam, kjer po njegovem ne bi smel.
Pa še en problem se bo začel pojavljati: skiroji. Ti se bodo še težje vozili po luknjastih kolesarskih stezah, a o tem predlagatelji oz. pisci zakona niso razmišljali. In ta čuda grejo baje tudi preko 40 km/h.

In reply to by Rekreativec 1234 (nepreverjen)

biciklist (nepreverjen)

Tam je kolesarska steza. Steza je za živino ali za kolesare ?

Gost1 (nepreverjen)

Kak pa znaš ka je nej bil na kolesarski? Iz te slike je to nej razvidno pa glede na tretji avto je čista možno ka ga je te ta vdaro ali?

In reply to by biciklist (nepreverjen)

Vajz (nepreverjen)

Steza je za kolesare do hitrosti 25km/h. Hitrejši kolesar se NESMI voziti po kolesarskoj progi. Pa tüdi teoretično je nej mogouče, ka bi se, bar po večini naših t.i. kolesarkih prog v naseljih...

In reply to by biciklist (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Kolesarji so katastrofa, policija pa nič ne naredi glede tega. Zgleda da so kazni premajhne in se jim ne splača. Imel predvčeraj primer ko je en idijot zavinil z kolesarske direktno na cesto in potem nazaj na kolesarsko, pa ni pogledal ne levo in ne desno. Danes zjutraj pa ena baba, lepo z pločnika na cesto in potem prek po cesti, pa ni pogledala ne levo in ne desno, pa tudi prehoda ni. Če srečaš takega pilota in ga po nesreči poškoduješ pa takoj kako smo vozniki nevarni, da ne upoštevamo ubogih kolesarjev.

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem ka se je tu zgodilo, ka je biciklin na sredi ceste. Vej je pa tu kolesarska steza.

xyz123 (nepreverjen)

Izgleda, kot da bi mu avto izsilil prednost na kolesarski in ga izbil na cesto ...

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

czd (nepreverjen)

Malo bolj strpnosti glede kolesarjev ne bi škodilo nobenemi ,ker dejansko so najbolj ranljivi v prometu.
Samo v avti so vsi močni in nestrpni, ko so varni lepo notri sedijo.
Tak kot za tipkovnico vsi fajteri. Malo strpnosti, pa se naj vsak bolj za sebe briga pa bo.

kolega

Nega ujšoga kak kolesar na cesti 😁🤦‍♂️

Fox (nepreverjen)

Bil zraven, kolesar se je peljal po kolesarski iz smeri Kroga proti MS. Zbil ga je avto ki je pripeljal iz tehničnih pregledov. Tako da če ne veste kaj je bilo, ne komentirajte na pamet.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice