Nova prometna nesreča na naših cestah.

Nekaj minut pred dvanajsto uro je prišlo do prometne nesreče na cesti Martjanci - Puconci, na odseku za Rimsko čardo, so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Po prvih podatkih sta bili v nesreči udeleženi dve vozili, eno je pristalo na strehi. Po naših informacijah naj bi do nesreče prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja. Voznik vozila sive barve je bil prepeljan v bolnišnico.

Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili:

Ob 11.51 v naselju Nemčavci, občina Murska Sobota, sta trčili osebni vozili. Eno osebno vozilo se je prevrnilo na streho. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče izteklih motornih tekočin, nudili pomoč policiji, delavcem vlečne službe in reševalcem NMP, ki so na kraju oskrbeli v nesreči poškodovano osebo.

Sicer pa spomnimo, da je pred meseci na tej cesti prišlo do hude prometne nesreče v kateri je življenje izgubil motorist.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vodka (nepreverjen)

Kelko je meni znano je tistoga motorista izdalo srce zato bi bilo fajn ka bi se to nej štelo za smrt na račun prometne nesreče.

Markod (nepreverjen)

Malo preverite informacije, od nesreče motorista je 1leto in pol, ne nekaj mesecev in motorist je umrl zaradi infarkta, ne nesreče. Budale novinarji

Starejše novice