Prišlo je do nezgode v krožišču na Gregorčičevi ulici v Murski Soboti.

Danes zjutraj je prišlo do prometne nesreče v krožišču na Gregorčičevi ulici v Murski Soboti. Avtobus je zbil kolesarko.

Neuradno naj bi kolesarka vozila v nasprotni smeri ceste. Kakšne poškodbe je staknila še ni znano, so jo pa prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Wtkhgfbh (nepreverjen)

Redkokeri kolesar se sploh stave kda prek ide...vecina jih samo prek leti brez pogleda levo desno...upan ka je z ten kolesaron vse ok

Flo (nepreverjen)

in ka zdaj?

bmkk (nepreverjen)

saj nej cudno kak se nisterni vozijo..

HojSS PRESS (nepreverjen)

Vsak dan na cesti vidim kolesarje, ki se vozijo v nasprotni smeri od oznak na cestišču in jih tam sploh ne pričakuješ.

Tudi prek prehodov za pešče peljejo z veliko hitrostjo, brez da bi pogledali levo in desno in tudi pešcev ne upoštevajo. Če ni oznake za kolesarje bi morali ob kolesu peš čez prehod.

In še mimogrede. Glede kipa v krožišču. Če si osredotočen na promet ga sploh ne opaziš in potem tam stoji brez smisla. Če pa ga gledaš pa nisi več osredotočen napromet, kar je pa lahko katastrofalno !

Toliko še o kipih v krožiščih. Pa vseeno za kakšnega gre !

sedonja (nepreverjen)

HojSS PRESS.............. Idi peški in opazuj kijp za kaj bi ga opazoval iz avta ? In ,če gledaš kijp je velika verjetnost da narediš nesrečo,ali povoziš kolesara.Misliš ,da si pameten ?

In reply to by HojSS PRESS (nepreverjen)

Neandertalec (nepreverjen)

ja čuješ ti se sigurno nej pamaten ka takše tu pijšeš

In reply to by sedonja (nepreverjen)

Medved uhec (nepreverjen)

Ka zaj ma pa kip veze? Sakši more na promet glejdati pa na sebe paziti. Če pa glejda kip je pa tou njegova napaka

kopitar (nepreverjen)

Eno je tudi ,da v Soboti ni pravih kolesarskih stez .Hodijo pešci in kolesari vsi po enem pločniku .Ne pišite in ne pripisujte vse slabo na kolesare. Zadnjič je pijan šofer avtobusa vozil otroke v šolo .To pa vam nič ne pove a ne ?

Tunč (nepreverjen)

Valda ka!!! Ne paše njin kolesarska zato ka jih dovozne potimotijo, čelado pa kolesarske dres pa lejko prosto po Prešerene. On trenira... Ne nüca niti prednje niti zadnje luči... Se pravi ka gda policaj avto stave zarade prevelike hitrost, voznik povej ka trenira za kvalifikacije za relly?

In reply to by kopitar (nepreverjen)

1 (nepreverjen)

kopitar Ne mejšaj se fkuper, mesto ge se je ta nesreča zgodijla je lipou napravleno za kolesarje, či se je prpelo iz nasprotne smeri pa najbrž samo zavijno je krijf kolesar brez nadaljnoga.

In reply to by kopitar (nepreverjen)

kopitar (nepreverjen)

1 prešti si što je krijv piše ,da šofer za to ne palamudi brezi veze tuponja

In reply to by 1 (nepreverjen)

Tunč (nepreverjen)

On nede nikak krif... Ja Ide na sodišče, tam pa ni šans ka je krijf. Pri nesreče je vedno "najprej krijf močnejše" dokler se ne dokaže drugače.

In reply to by kopitar (nepreverjen)

dr-mr (nepreverjen)

VOZIJO SE VSAK PO SVOJE REDKO KATERI SE USTAVI PRI PREHODU ZA PEŠCE ALI POGLEDA SPLOH LEVO IN DESNO ZAPELJE SE ČEZ CESTO KOT DA IMA ON PREDNOST ŠE TAKO ČUDEŽ DA NI VEČ NESREČ

rešeto (nepreverjen)

dr-mr ................ Tij in jaz in vsi smo se nekdaj in še sedaj vozili z biciklinami sedaj pa smo vsi pametni .V drugem ,članku si preberi da bo šofer odgovarjal tako ,da nej na pamet

In reply to by dr-mr (nepreverjen)

a3 (nepreverjen)

Kolesarji in električni skiroji, katere nihče ne kontrolira. Najlažje je postavit radar in spat v avtu v času nočne izmene pa kavice srkat.
Zakaj pri nas noben ne kaznuje te skiroje, katerih lastniki mislijo, da je celotno vozišče njihovo. Kje mi živimo...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice