Še Miran Šadl, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor, je v obvestilu medijem o tem primeru zapisal: »Ko misliš, da si videl že skoraj vse ...«

Policisti Postaje prometne policije Maribor so v ponedeljek, 7. oktobra, na Ruški cesti v Mariboru ustavili 20-letnega Mariborčana, za katerega so pri kontroli ugotovili, da je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj vozniškega izpita še ni opravil.

Foto: Policijska uprava Maribor

Pri pregledu tehnične brezhibnosti osebnega avtomobila pa so policisti ugotovili, da prednji pnevmatiki nista izpolnjevali predpisanih zahtev za uporabo v cestnem prometu, saj sta bili po celotni tekalni površini obrabljeni tako močno, da je bila vidna celo podloga iz tkanine tako imenovane »karkasa«.

Foto: Policijska uprava Maribor

Policisti so mu vozilo zasegli in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču vožnja brez vozniškega dovoljenja, s plačilnim nalogom pa so mu zaradi pnevmatik izrekli 400 evrov globe, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Foto: Policijska uprava Maribor

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost3 (nepreverjen)

Pa so na koncu verjeli ali ne?

Neko (nepreverjen)

Tou že meji na komedijo. ?
Podstrešja rejsan nema pošlihtanoga, ges se recimo s takšnime gumame ne bi vupo vozite.

1411

Za eno sezono še do.

sprama... (nepreverjen)

to so ze zimske gume. naslov bi lahko bil, ko das zadnje evre za avto, potem pa ni za gume in gorivo.

Kerosin (nepreverjen)

Fsaki, ki se je vsaj malo ekonomije včil vej, da gume moreš čim boj doj zvozit zato si jih plačal. Za na zimo pa takšnih nemreš met. Odoh prometna, odmah! ☺️

fra (nepreverjen)
13nov1957 (nepreverjen)

tome trbej prepovedate ka be sploj delo izpit za avto. edino za talige ga j
lejko dobij, če de znau bočno parkejrate.

13nov1957-odgovor (nepreverjen)

Zgoraj je dobro napisano, da jih potrebno do kraja znucati. Prav tako, da se vse da za avto in ni za bencin. POtem pa še gume? Nekateri ste v hotelu mama ali pa služite v javni upravi in lahko delate na črno . ŠUŠMARITE. Ali pa vse od tega naštetega hkrati. Ali pa še kaj drugega, da imate za vse proklete državne predpise.

In reply to by 13nov1957 (nepreverjen)

Starejše novice