Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali eno prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, zasegli osebni avtomobil, štiri primere povoženja divjadi in štiri primere poškodb vozil na parkirnih prostorih.

Ob 08.50 je voznik osebnega avtomobila, na prehodu za pešce, na Kocljevi ulici v Murski Soboti trčil v pešca, ki je pravilno prečkal vozišče. Pešec se je pri trčenju hudo telesno poškodoval.

PREBERITE ŠE:

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v poslovni prostor, dve poškodovanji tuje stvari, zatajitev in goljufijo pri nakupu preko spleta.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Ob 14.10 je v Zbigovcih prišlo do požara v kuhinji zaradi pregrete hrane na štedilniku. V nadaljevanju se je ogenj razširil iz kuhinje po celotni hiši. Pri gašenju požara se je lastnik lahko telesno poškodoval v obliki opeklin na rokah. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave.

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost5 (nepreverjen)

Pešcu je bilo preveč težko pogledati če je prosto, verjetno je samo izza avta skočil na prehod kot kura brez glave. V prometu mora vsak paziti na sebe in na druge. Zgleda da nobenemu tole ni uspelo in je zato prišlo do te nesreče.

Kolona. (nepreverjen)

Ja, komentar ja na mestu, tak delajo pešci z mislijo češ imam prednost in samo hodijo namesto ka bi se prepričali če avto lahko ustavi ali ne, ne pravim ka smo vsi taki, ampak dosti pa jih je.

In reply to by Gost5 (nepreverjen)

Kura z glavo (nepreverjen)

Si bil prisoten? Očitno ne, ker uporabljaš besedo "verjetno". Ne pametuj in ne sodi, kaj se je zgodilo in kdo je kriv, če nimaš pojma.

In reply to by Gost5 (nepreverjen)

@@@ (nepreverjen)

Gost5 {{{{ Ka si bil tisti hip ge v bližini ka jacljaš kak je vilo Torej VERJETNO .Pezde si nič drugo .Non stop so pešci in kolesari krivi šoferje pa nikoli

In reply to by Gost5 (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Zavajaš in žališ, saj veš, taki ko druge žalijo so navadno to kar drugim govorijo. Verjetno tega še ne razumeš, ko boš odrasel in če te bodo starši ustrezno vzgojili ti bo jasno. Preveri kaj sem napisal. Kriva sta oba. Pravim pa da ogromno peščev in kolesarjev ne pazi na sebe in se samo zaženejo čez cesto, pa ali je prehod ali ne. Kot pešec vedno pogledam levo in desno in se prepričam da so vsi ustavili, potem grem čez, pa ko pridem do črte še enkrat pogledam ali na nasprotnem pasu ni slučajno koga, ki bi me lahko spregledal. Izredno lahko je spregledati kakšnega pešča ali kolesarja, zadosti je sekunda nepazljivosti ali pa kakšna nepredvidena situacija na cesti in si tam. Ni ti potrebno telefonirati da se ti to zgodi, tudi ne divjati po cesti.

In reply to by @@@ (nepreverjen)

Jozo (nepreverjen)

Ja,tako je,imata prav. Nihče ne pazi na sebe. Prehod je zato,da se ustavis,pogledaš levo in desno,šele nato prečkas,če je varno.

hotižanec (nepreverjen)

Jozo Tudi šoferji morajo malo bolj gledati nej pa telefon na vűji v eni roki pa čik

In reply to by Jozo (nepreverjen)

Jozo (nepreverjen)

Imas prav,tudi šoferji.

In reply to by hotižanec (nepreverjen)

Janezjanš (nepreverjen)

Vsak brez glavo )in celo z masko in očali kateri se sedaj rosijo ne da bi se prepričal da lahko prečka prehod se samo zaženejo čez>>>dobro okrevanje želim pešču 🙏

Mjkox (nepreverjen)

Po moznosti se telefon na vuji, lejvo pa desno tak nej trbej gledate, te pa se to zgodi pa vsi drugi krivi, samo pešec nej...

..... (nepreverjen)

Pa pred 20 minut san se glij pelo iz Mercatorja proutiindustrijski ulici ena je niti rejdno nej poglejdnola pa prejk ka pa či se ge ne bi stavo kokoš.

-- (nepreverjen)

Či bi bil udeleženi debeli fuknjenec bi to bilo povoženje divjadi.

kolega (nepreverjen)

Misliš DF-ja? Če ja, se strinjan.

In reply to by -- (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice