FOTO: PGD Ljutomer
V križišču je prišlo do trčenja dveh vozil. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da se je v danes ob 14.29, v Branoslavcih v občini Ljutomer zgodila prometna nesreča. V križišču je prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. 

Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ljutomer, ki so nudili pomoč reševalcem in avtovleki ter očistili cestišče.

Zaradi odpravljanja posledic prometne nesreče je bila cesta nekaj časa popolnoma zaprta.

FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer
FOTO: PGD Ljutomer

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
orbanistan (nepreverjen)

Ta nesreča je dokaz, ka so semafori tan več kak potrebni. Do zdaj, kda so semafori normalno delali, brez nesreče, zaj, kda pa semafori ne delajo zaradi gradbišča, pa takoj nesreča. Pa ges se tak pogosto ne vozin tan, ampak mi je v ton časi bila že dvakrat vzeta prednost. Še dobro, ka san pazo in san bil kar malo pripravleni na to, ka so lidgej nesposobni in ne vejo šteti znakov, in san se pelo pomali in pozorno. Ovaček bi bila kakšna nesreča več....

Hmmmm (nepreverjen)

Vau, svaka cast. Skapco si, kak se nuca copy-paste pa se uspesno kopejro moj komentar iz ene druge novice. Bravo! Ce bi bil moj dedek, bi bil ponosen na tvoj tehnoloski dosezek

In reply to by orbanistan (nepreverjen)

enprlek (nepreverjen)

To križišče je zelo nevarno. Je že bilo kar nekaj nesreč. Ful je nepregledno. In najhuje je, ker tisti, ki so na prednostni večkrat zelo hitro letijo. Preverjeno in videno.
In spet so danes nadebudni gasilci imeli dirko po Ormoški cesti v Ljutomeru. Vsi štirje čmigavci, truba, gas na ful, prehitevanje.
Kdaj bo tega konec?

X12202 (nepreverjen)

Ce bi jih ti rabil bi tudi tak leteli po cesti z zmigavcami pa dvomin ka bi se buno ne zelin ti ka bi jih nuco samo pravin

In reply to by enprlek (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Ti izgleda ne poznaš naše države pa njenih smotanih zakonov. Vodno gospodarstvo pošilja okoli inšpektorje, ki pazijo da kdo kaj na svojo roko ne napravi na vodotokih. Pred leti kda je voda prebila nasip pri Martjancih in je zalilo hiše, so prišli pomagat iz komunalnega podjetja z bagerjem. A glej ga vraga, od nekod se je prikazal vodnogospodarski inšpektor in jim grozil z kaznijo , češ da nimajo dovoljenja za delo. Mi živimo v butalski banana državi.
Bomo pa očitno v prihodnje morali vzpostaviti pretočni profil, da se bo ob takih nalivih se voda odvajala po pretočnem profilu. Ali mogoče što razmi ka je štel povedati šef prekmurskih vodamajstrov? On že govori v vodarskon jeziki. Zdaj se več ne pravi skopali bomo šanec, nego vzpostavili bomo pretočni profil. Kda do skopali in če do skopali pa piše v zvezdaj.

In reply to by X12202 (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Gda že ednouk vsen van imbecilon sprestrašenin kliknolo ka je tej virus najmenje nevaren od vseh virusov kere smo do zdaj meli. Od toga virusa so mrli samo stari lidje keri bi mrli tudi, če bi se okužili s kerin koli drugin viruson, oziroma bi mrli tak ali ovak ka so že bili pred ten betežni. Smrtnost toga virusa je v procentaj skoraj nej zaznavna. Na Hrvaškon so po uradnih podatkih glede na število uradno umrlih zaradi toga virusa izračunali ka ma sakši državljan hrvaške 99,96% šanse ka NE merje od korone. In kakšen je te tou smrtnonosen virus ka ma na hrvaškon smrtnost 0,04%? Pri nas je podobno, pa drugje po svejti tudi. Angleži so že umaknili 5000 kao umrlih od korone iz svojoga spiska, ka se je izkazalo ka so jih duplo šteli ali pa so niti nej bili okuženi in so jih vseeno ob smrti prišteli med umrle od korone. Isto je v Italiji ge se na velko vlagajo skupinske tožbe proti vladi in bolnican, glih tak v Španiji in Franciji. A mi pa li dale cvilimo kak mo vsi mrli od toga blagoga prehlada in prostovolno pristajamo na vse bedaste ukrepe kere na iz dugoga časa mečejo razne kretenuše ala Bebovička in ovi diletant Krek. Ka o profesionalnon lažnivci Kacini sploj ne gučin. Zdaj pa hitro vsi maske na goubec ka se ne prehladite.

huso in haso d.o.o (nepreverjen)

sereš

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Bistvo (nepreverjen)

Tej motoristi zmejsani no!

orbanistan (nepreverjen)

1700 lidij v bolnici, cela država pa v paniki. ha ha ha ha ha ha ha ha ha, tou nemreš vrvati kakšen imbecilen narod živej v toj našoj zavoženoj državi.

In reply to by Bistvo (nepreverjen)

Starejše novice