V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč. Pri tem so se tri končale z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda, eksplozija plinske jeklenke in požar.

S področja kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve poškodovanji osebnega avtomobila. V gozdu izven naselja Velika Polana je neznanec odtujil več dreves jesena. Lendavski policisti so obravnavali še kaznivo dejanje nasilništva.

Okrog 21.20 ure je prišlo do eksplozije plinske jeklenke v kuhinji stanovanjske hiše v Bogojini. Pri tem sta bila lastnik hiše in žena huje telesno poškodovana. Nastalo je za dvajset tisoč evrov škode. Vzrok eksplozije policisti še ugotavljajo.

Ob 21.30 uri so bili policisti obveščeni o požaru v kuhinji stanovanjske hiše v Radomerju. Z ogledom ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Nastalo je za pet tisoč evrov škode.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarnobejli (nepreverjen)

eksplozija plina ali eksplozija jeklenke ? To ni isto

gegege (nepreverjen)

Novinarje sobotainfo lepo prosim, da drugič, ko imajo članek o plinu, naj gredo v kuhinjo in posnamejo lastno plinsko bombo, ki je rumene barve.

Kar so pokazali, je jeklenka z ogljikovim dioksidom, tu je klasifikacija:
http://gascylinderssenkei.blogspot.com/2017/03/colour-coding-of-gas-cyl…

zapovrh še iz ZDA, ter ima kitajske pismenke na sebi.

Leno in odurno.

Feriii (nepreverjen)

Pa te vse tiho je bilo prišli so gasilci pa odklopili akumulator...moderator Sobota info je peder

Starejše novice