Slika je simbolična.
Ljubljanski policisti so bili včeraj, okoli 20. ure, obveščeni o drzni tatvini v centru mesta.

Trije neznanci so včeraj zvečer pristopili do moškega na ulici v Ljubljani in mu grozili. Pod prisilo jim je moral izročiti vrednejše kose oblačil, ki jih je imel na sebi.

S tem je bil prikrajšan za okoli 2700 evrov.

Opis 1: moški, star okoli 15 let, visok med 170 in 175 centimetri, suhe postave ter okroglega obraza. Oblečen je bil v črno vetrovko. 

Opis 2: moški, star med 17 in 18 let, visok okoli 180 centimetri in podolgovatega obraza. Oblečen je bil v črno vetrovko. 

Policisti še zbirajo obvestila in okoliščine, ki bi pripomogle k izsleditvi storilcev in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
en (nepreverjen)

Človek ščel malo frajera špilati, pa se šal malo po Ljubljani vö metat z svojimi dragimi cotami in je osto brez njih... LOL...

Zzkkg (nepreverjen)

Osumljence lahko iščejo v migrantskem centru ilegalnih prebeznikov

Mama mia (nepreverjen)

Zgleda,da gremo v čase,ko bo obvezna varnostna oprema bajonet ob pasu in če pride do primera kot navajate pač rezati grla,glave vstran. Samo obramba.

black panter

Prokleta gamad cefurska,migrantska

Kobajagi (nepreverjen)

Tej tvoj cefurski izraz"gamad"povej vse o tebi,cefur.

In reply to by black panter

MalicaDrekPaGruska (nepreverjen)

Pravilno!! Eni so si nakradnoli “pošteno” eni so pa preganjani zato ka vznemirja lidij z dragimi cotami)??? ENI ZA KEUH NEMAJO BUDALE!!!!

MalicaDrekPaGruska (nepreverjen)

Pravilno!! Eni so si nakradnoli “pošteno” eni so pa preganjani zato ka vznemirja lidij z dragimi cotami)??? ENI ZA KRUH NEMAJO BUDALE!!!!

penzionist (nepreverjen)

Policisti še zbirajo obvestila in okoliščine,.... policaji malo v civilko in v patrolo po BELI LJUBLJANI seveda, če vas ni strah.

Starejše novice