Slika je simbolična.
Na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju je prišlo do družinske tragedije. 61-letnik je namreč ustrelil svojo 64-letno partnerko in nato sodil še sebi.

Danes, ob 15. uri, so bili celjski policisti na interventno številko 113 obveščeni o streljanju na območju Policijske postaje Šentjur pri Celju, v katerem sta dve osebi umrli.  

Operativno komunikacijski center je na kraj poslal več patrulj. Policisti so v stanovanjski hiši našli mrtvega moškega in žensko.  

Po prvih ugotovitvah gre za družinsko tragedijo med partnerjema, kjer je 61-letni moški ustrelil 64-letno partnerko in po dejanju storil samomor

Ogled kraja je v sodelovanju s policisti opravila ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje. Udeležili sta se ga tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. 

Policisti in kriminalisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ogledom kraja kaznivega dejanja umora in storitve samomora.

Več podatkov o tragičnem dogodku bodo policisti sporočili jutri.

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Cikket y FDV (nepreverjen)

Ponovno bolan lovec 🖕

Ich (nepreverjen)

Polna luna....

betežnik ... (nepreverjen)

Fsi znajo, ka vekšoga betežnika - psihiča, od tebe Fuknjenec nega nindri.

tanjaa flaškon (nepreverjen)

Sedaj je svoboda in ljudje lahko delajo kar hočejo
Kriv je Janša
Zato ker je ljudi držal v diktaturi

In reply to by betežnik ... (nepreverjen)

Alenkka Buzeer… (nepreverjen)

Kaj pa če je bilo obratno
Da ga je baba ruknila

Falko (nepreverjen)

Sigurno je izvajala psihicno nasilje nad njim. Seveda moderne babe imajo vse prav, lazejo, zavajajo.. CSD je pa itak sam sebi namen.

ččča (nepreverjen)

očitno je imel dovoljenje za nošenje orožja.

200220 (nepreverjen)

mu je še čisto malo manjkalo do upokojitve in ko je izvedel da golobova vlada preko solidarnosti predlaga zvišanje na 67let, to ga je dotoklo do konca

Starejše novice