Slika je simbolična. (Foto: Bobo)
Policisti poročajo o mladem moškem, ki je nespametno drvel po cestah, nato povzročil prometno nesrečo in s kraja dogodka, skupaj s sopotnikom, pobegnil.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so včeraj, okoli 8.30, na južni ljubljanski obvoznici pri vožnji več kot 200 kilometrov na uro posneli voznika osebnega vozila znamke Audi z nameščenimi madžarskimi registrskimi označbami.

Vozilo je nadaljevalo vožnjo v smeri primorske avtoceste, nato pa je voznik zavil na izvoz Vrhnika. 

Povzročil prometno nesrečo

Voznik se ob izvozu iz avtoceste ni odzval na znake modrih luči, ampak je vožnjo nadaljeval od izvoza z avtoceste v smeri Logatca, kjer je v semaforiziranem križišču zapeljal v rdečo luč in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljalo v križišče. 

Po trčenju je vozilo znamke Audi nevozno obstalo na pločniku, voznik in njegov sopotnik pa sta s kraja zbežala vsak v svojo smer. 

V nesreči se je voznik drugega udeleženega vozila lažje poškodoval.

Storilca še iščejo

Opis voznika: moški, star okoli 20 let, črnih las, oblečen v temne hlače in bele športne copate. 

Opis sovoznika: moški, star okoli 20 let, črnih las, suhe postave, oblečen v rdečo puhovko, modre jeans hlače in črno bele športne copate.

Policisti še ugotavljajo izvor vozila znamke Audi, ki je imel nameščene madžarske registrske tablice, prav tako pa zbirajo obvestila za izsleditev dveh moških, ki sta zbežala s kraja dogodka. 

Po doslej znanih podatkih so policisti zaznali sum storitve kaznivih dejanj nevarne vožnje v cestnem prometu in zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči. 

O ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ChristianoRunaldi (nepreverjen)

Lidge božji audi nejde 200 pa lejko se na glavo obrnete… zato ga je pa vrezo skuper 😂😂

Starejše novice