Kronika pomurskih policistov.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. Ena od teh se je končala s smrtnim izidom, v ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in samomor.

Okrog 16.00 ure je v naselju Dolnja Bistrica 46-letni moški vozil kolo po lokalni cesti in zavil na dvorišče stanovanjske hiše. Pri tem hitrosti vožnje ni prilagodil tako, da bi obvladoval kolo, zaradi česar je padel ter obležal mrtev.

S področja kriminalitete je bila v Grabonošu obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. V Ljutomeru je neznanec z orginalnim ključem odpeljal osebni avtomobil znamke Opel Insignia, črne barve, reg. št. MS AC-194. Soboški policisti so obravnavali tatvino ženske denarnice, lendavski pa goljufijo.

Izven naselja Razkrižje je bil zaustavljen osebni avtomobil, v katerem je bilo šest tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v Republiko Slovenijo. Zoper voznika, ki jim je pri tem pomagal, je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen moped.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kološa (nepreverjen)

Koliko jih pa po tem zakonito pride v državo ?

čarni vrag (nepreverjen)

Teh šest gelipterov de obremenilo naš proračun za 12.000 Eur na mesec. To je penzija za 30 delavcov, keri so 40 let gradili to državo, ka zdaj lejko nudi gostoljubje žeparom, roparom in posiljevalcem z Bližnjega vzhoda.

Picekk (nepreverjen)

Idiot retardirani. Ne na pamet.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

administrator (nepreverjen)

in na sodišču bo rekel, da je to turistični vodnik
in nič mu ne bude

Starejše novice