V čelnem trčenju v podvozu na Lendavski ulici v Murski Soboti je bila težje poškodovana ena oseba.

Danes zjutraj okoli pol sedme ure je prišlo do hujše prometne nesreče v podvozu na Lendavski ulici v Murski Soboti. Po neuradnih podatkih naj bi do nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti in spolzkega cestišča.

Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 48-letni voznik osebnega avtomobila vozil po Lendavski ulici v Murski Soboti iz smeri Slovenske ulice v smeri Industrijske ulice. Zapeljal je na nasprotno smerno vozišče in z vozilom čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil, katerega je pripeljal 51-letni voznik, ki je ostal vkleščen v svojem vozilu in so ga iz vozila rešili gasilci. Pri tem je 51-letni voznik utrpel hude telesne poškodbe, sopotnik v njegovem avtomobilu pa lahke telesne poškodbe. 48-letni voznik v prometni nesreči ni bil telesno poškodovan.

Na vozilih je nastalo za 5000 evrov škode. Za ves promet je bila cesta zaprta do 8.00 ure.

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
- o

Nika čüdnoga če je počilo ,ker na toj cesti eni gonijo avtoje po 80 in več km ne uro .Tu bi naj bil stacionarni radar

Peredajs

Nebi bilo dobro tablice malo prekriti/skriti?

Abhorsen Skias (nepreverjen)

Če ma jajca ka dela norije na ceste naj jih tuj ma in povej što je.

bla bla (nepreverjen)

to je pa zaj lekar že pri nas stalna praksa...pa ne mine den ka nebi v gojdno vsaki božji den čul rešilca od 6 pa ajt do 7 vre gojdno..ge neven ka narodi se je čista zmejšalo???! či duže bole so nestrpni divjajo itn.eni nemajo pojma voziti avto drujgi palik pojma nemajo o znakih..taka se ge pitan kak so tej lidgej lejko izpit naredle??? zato pa se to dogaja,kar se dogaja nažalost....

hulahop (nepreverjen)

Tu je omejitev na 40. Če je pelo še okrog 70 se njemi nebi to zgodilo.

olosh (nepreverjen)

Tak za info, kriv je voznik BMWja nej Golfa;)Abhorsen Skiasv prihodnje ka neboš pametoval, kak večina prekmurcof

Hitrost (nepreverjen)

Tij " -o ", mislin ka je nej hitrost kriva, ponavadi neje, ge se tu 120 včasek pelan nej samo 80 kak se napiso, tu bi itak mogla biti omejitev vsaj 70, ker so pločniki pa vse, samo nej, mi smo 30let za luno.

Vohuni (nepreverjen)

Saj sobotainfo itak ma ukv postajo pa prisluškujejo gasilcom... včaseh so še prlej na kraje kak pa gasilce!

tutu (nepreverjen)

Kda san vido, ka sta čelno trčila golf pa BMW, san takoj znal, što jekrivec za nesrečo... Nejso zopston vozniki bmw-ja znani kak najbole divje...

gama (nepreverjen)

Voznik BMWja ne obvlada avta na ravni cesti. Kaj bi šele bilo v ovinku? Naj avto da popraviti in naj ga čimprej proda. BMW je za prave šoferje in ne za šminkerje.

black panter

mokra cesta,zadnji pogon,nije žvaka za seljaka

Metal (nepreverjen)

Clovek je bil v sluzbi ponoci in je zaspal. Vsakemu od nas se lahko zgodi. Pametnjakovici pa take bedne komentarje za sebe obdrzite! ...poskodovanemu zelim cimprejsnje okrevanje.

Miličnik (nepreverjen)

Dosti voznikov sploh nima pojma kako se obnašati v tem rondoju kaj pa še vozit po normalnih cestah!Ite malo v MB pa spremljajte kak se prekmurci butasto tam vozijo,se bojijo notranjih pasov ka mislijo ka nikoli več ven ne pridejo če not zapelajo in s tem onemogočajo vključitev v promet ostalih vozil...isto je v ton rondoji na lendavski...če greš z Btc-ja proti Lendavski,daj desni žmigavec in se prestavi na zunanji del vozišča,nej ka se pelaš samo ravno v notranjoga te pa z notranjoga na zunanjoga in še tou brez žmigavca prednost zemeš...

Gost (nepreverjen)

pa zato da je človek bil zaspan zdaj lahko ogroža druge udeležence v prometu,naj se odstrani z ceste če je zaspan.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice