Policist vodja policijskega okoliša Policijska postaja Murska Sobota je včeraj v dopoldanskem času na območju Murske Sobote zastavil in kontroliral osebni avtomobil znamke Audi A4 švedskih registrskih številk, katerega je vozil državljan Madžarske.

Na nedovoljen način vstopili v Slovenijo

Pri kontroli potnikov je ugotovil, da se v vozilu poleg voznika nahaja še pet tujcev, in sicer dva državljana Iraka in trije državljani Irana, ki so na nedovoljen način in brez ustreznih listin vstopili v Republiko Slovenijo. Ugotovljeno je bilo, da tujci posedujejo dokumente Azilnega doma na Madžarskem. Po končanem postopku bodo tujci predani madžarskim varnostnim organom.

Voznika pridržali

Zoper 39-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je osebni avtomobil vozil brez vozniškega dovoljenja je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku zaradi kaznivega dejanja prepovedanega prehajanje meje ali ozemlja države.

*Fotografija je simbolična

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost (nepreverjen)

Začnite že enkrat kontrolirati mejo, ta avtomobil ni mogel skozi gozd priti na naše ozemlje.

Gost (nepreverjen)

Saj jih ne rabijo švercati uni so migranti in vsi visoko izobrazbo .Uni pa ja lahko svobodno odijo po EU .Tudi teroristi so in bodo še šli preko Slovenije in vsi vse tajijo .Cerar pa naklada da smo najbolj varna država .Mi nismo več varni niti pred ovimi cirkusanti v Ljubljani ka nam delajo

Gost (nepreverjen)

bravo Miran - se vijde ka se stre policaj - tak se dela ........!

Mesečar (nepreverjen)

Ha-ha, izpita njemi pa nemrejo vzeti!

Starejše novice