Na Policijski upravi Kranj opozarjajo pred morebitnimi goljufijami pri prodajanju stvari od vrat do vrat.

Neznani starejši moški je včeraj opoldan v Spodnjih Gorjah starejši občanki poskušal prodati »zdravilne kamne«. Pripeljal se je s sivim osebnim avtomobilom znamke Mercedes Benz, mariborskih registrskih oznak.

Policisti opozarjamo pred morebitnimi goljufijami, saj se običajno takšna oškodovanja pojavljajo pri prodaji zdravilnih in zdravstvenih pripomočkov, perila, prtov, nogavic, servet, posode, jedilnega pribora in podobnih stvari.

»Preden kaj kupite, stvar preverite. Prav tako ljudi, ki jih ne poznate, ne spuščajte v stanovanja in jih imejte pod nadzorom. Ne puščajte jih samih. Prosimo, da mlajši s tem seznanite starejše, ki so največkrat oškodovani pri tovrstnih nakupih,« so še sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Seveda pa pozornost velja tudi za Pomurke in Pomurce, saj se nepridipravi velikokrat za takšne goljufije odločajo na različnih koncih Slovenije. Zato pozornost ne bo odveč.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
mymun (nepreverjen)

Saj ni res, pa je, kako so eni neumni. :)

Leonidov (nepreverjen)

Takak ce ti ,nejsi nikdar bil neumen...

Koli (nepreverjen)

Taksne kamne odavlejo tudi po trgovinah,pa je legalno,kak smo neumni,haahahaaa

tvpl (nepreverjen)

kakšna goljufija? saj je dovoljeno to ali ne? ali san blesavi? vsaj vsake den so na tv-ji različne tablete za raztrupljanje jeter, mazila za boleča kolega, magnetne zapisnice? ka je narobe s kamni?

Starejše novice