Naslovna fotografija je simbolična

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, obravnavali požar na osebnem avtomobilu, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in poškodovanje dreves.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Na Policijski postaji v Murski Soboti je bil pridržan kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

V naselju Gomilica je okoli pete ure zjutraj med vožnjo prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Požar so pogasili domači gasilci. Avto je zgorel v celoti. Vzrok požara in škoda bosta znana po opravljenem ogledu.

V času med 1. in 13. oktobrom 2019 poteka preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Svetujemo, da pešci upoštevajo cestno prometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa naj obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo. Vozniki pa naj bodo med vožnjo posebej previdni v območju prehodov za pešce in območjih, kjer se lahko pričakuje prisotnost pešcev.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijskih postaj Lendava in Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
someone1 (nepreverjen)

SOBOTA INFO NEKAJ NAPRAVI S TEMA DVEMA IDIOTOMA KERA SMETITA S SVOJIMI OGLASI KERI NEMAJO VEZE S TEMO POD KERIMI KOMENTEJRATA. PROSIM DA SE JU ODSTRANI ZA ZMERAJ.(zanalašč kričim, ker vse skupaj že presega meje dobrega okusa.)

Starejše novice