Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili, da se je v Murski Soboti zgodila prometna nesreča.

Nekaj minut pred četrto uro zjutraj se je v krožišču nekoliko iz mesta v smeri Tišine osebno vozilo prevrnilo na streho, pri čemer se je ena oseba poškodovala. Odzvali so se tudi gasilci PGD Murska Sobota, ki so odklopili akumulator vozila in nudili razsvetljavo.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fonzekk (nepreverjen)

Neverjetno! Nesreča v krožišču? Kaj bomo ba sedaj začeli delati namesto krožišč?

LIBEROstar (nepreverjen)

Čudno ka v naslovu ne piše "V nevarnem krožišču spet počilo",... Ali kaj podobno senzacionalnega!

gost2020 (nepreverjen)

Meni pa je čudno to, da se vedno najde nekaj istih bedakov, ki ne vidijo svojega sranja in polomije v življenju in komentirajo nesrečo drugih!

Fonzekk (nepreverjen)

Če ne razumeš, pač ne razumeš. Nisem komentiral nesreče, ampak to, da se z nesrečami v križiščih opravičuje gradnja krožišč tudi tam, kjer za to ni nobene potrebe. Kot da prometni znaki Stop ali Nimaš prednosti več ne veljajo. Za nesreče so v glavnem krivi vozniki in ne križišča.

In reply to by gost2020 (nepreverjen)

gost2020 (nepreverjen)

Ja fonzek, kaj je zdaj tu za razumeti? Da se hočeš malo pametnega narediti? No pa je prišlo tvojih 5 minut slave... bo dovolj za danes ali boš še kaj pametnega napisal?

In reply to by Fonzekk (nepreverjen)

Fonzekk (nepreverjen)

Pelaj se iz Sobote v Polano, te pa povej če je križišče potrejbno pri Titani ali pri Lovenjaki. Ali pa Trstenjakova-Tomšičeva. Zadnjič mi je eno tele z BMW- jon s Tomšičeve priletelo, da san ge že v krožišči biu pa se lejko svojin reflekson zavalin, ka san se stavo pravi čas. Bi mogo tan podvoz biti?

In reply to by gost2020 (nepreverjen)

Starejše novice