Maribor še vedno pretresa nedeljski krvavi obračun, ki se je zgodaj zjutraj zgodil na Vodnikovem trgu. Kot smo izvedeli od neuradnih, a zanesljivih virov, je 25-letnik, ki je v pretepu utrpel posebno hude telesne poškodbe, izgubil življenje.

25-letnik, ki je v nedeljskem krvavem obračunu na Vodnikovem trgu utrpel posebno hude telesne poškodbe in se je vse od tedaj v UKC Maribor boril za življenje, je po naših informacijah umrl.

Na Policijski upravi Maribor nam informacije, da je 25-letni udeleženec pretepa poškodbam podlegel, še niso potrdili.

Kaj se je dogajalo tisto noč?

Kot smo poročali, naj bi napadalci na kraj pretepa prišli s črnimi avtomobili, napadena skupina pa naj bi tisto noč praznovala pravoslavni božič. Šlo je za množičen pretep, v katerem je po dosedanjih informacijah policije sodelovalo od 10 do 20 udeležencev. A kot se je izkazalo, to ni bil edini pretep v tistem času, saj mariborski policisti preiskujejo več pretepov, ki so se zgodili v noči s sobote na nedeljo. 

Še ena oseba je bila v pretepu huje telesno poškodovana, a policisti še vedno ugotavljajo, ali je poškodba te osebe, šlo naj bi za zlom, povezana s tem ali katerim drugim pretepom.

V teku preiskave so pridobili tudi posnetke več kamer, ki bi lahko razvozlale dogajanje okoli krvavega obračuna sredi Maribora. 

Kriminalistična preiskava intenzivno poteka še naprej, policisti pa še vedno pozivajo vse priče dogodka, ki bi karkoli vedeli o pretepu oziroma udeležencih pretepa, da to javijo na interventno številko 113 ali anonimno številko 080 1200 ali pa kar na Facebook profil Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
xxxlll (nepreverjen)

Temu so krive naše mile male kazni za taka dejanja .

gost 2 (nepreverjen)

Mile kazni? Za takša dejanja nega kazne eno je da se pretepejo na veselici ali pred diskom dve skupini ali posameznika ki sta mal našoprijena pa se mal potiskata pa gresta vsak v svojo stran. To da so ga pa zabodli to je pa stvar čiste namere. In kaj prepreči takega človeka da nebo šel spet tega narest?

Nicccc (nepreverjen)

Ka je pa te za taksna dejanja, ce nej kazne? Pojasni prosim, ker ne razmen.

In reply to by gost 2 (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

V Mariboru je bilo lani 7 umorov, kar je glede na število prebivalcev še enkrat več kot New Yorku. Pa oni trije 21 letniki, ki so skočili v Dravo. Policija popolnoma nesposobna. Iščejo očividce. Očitno nimajo pojma kakšne mafijske grupe so v mestu in okolici. Za tega fanta se sliši, da sploh ni sodeloval v pretepu in je slučajno šel mimo.

Starejše novice