Hrvate je obnorela privlačna prodajalka mandarin, na katere menda čakajo v vrstah.

Ob Stari Samoborski cesti v naselju Bestovje, nedaleč od mostu, ki ga povezuje z Zagrebom, v teh dneh menda vlada obsedno stanje. Vozniki, med katerimi so sicer skoraj le sami moški, se množično ustavljajo ob stojnici z mandarinami. Za sladke agrume čakajo v dolgih vrstah, mesta za parkiranje ni praktično nikjer v bližini, poročajo hrvaški mediji.

Razlog za to je prodajalka očitno zelo priljubljenega sadja

Mandarine prodaja 20-letna Kristina Penava z Raba. Kot je povedala za jutarnji.hr, dnevno med 9. in 19. uro proda tudi 300 kilogramov mandarin, še poročajo hrvaški mediji. Njene stranke so skoraj izključno le moški, nekateri pa se pri njej ustavijo le zato, da se z njo fotografirajo.

»Na hupanje voznikov sem že navajena, sedaj so se pa pričeli ustavljati še za fotografiranje. No, do prometne nesreče še ni prišlo,« je za hrvaški portal povedala očitno ena boljših trgovk na Hrvaškem.

Za vse ljubitelje teh sadežev pa je 5. oktobra organizirana ekskurzija z avtobusom. Na Facebooku se lahko pridružite skupini 'Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine' in se naužijete slastnih mandarin.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
PRIZADETO. (nepreverjen)

Pa kak ste vij na ton sobotainfo prizadeti. Vej pa tou organizejrano potovanje z avtobuson je samo fora. Rejdno moreš biti naiven pa tumbasti ka nasedeš takšnin foran. Tou majo hrvati že duže časa ka delajo takšne foraste evente. Napr. ... Organizovano sedenje ispred dučana i brojenje prolaznika.... ali .... Organizovano čaščenje satana u crkvi Svetog Marka ..... in podobne. Isto je s ten. Samo ka, če ste pri vas tak tumbasti ka na takšne fore kaplete pa vrvlete ka je tou istina. Čuda ste resno...

Idemooooo (nepreverjen)

ej prizaadeti, eno karto man viška, ideš cuj?

In reply to by PRIZADETO. (nepreverjen)

Zgodovina (nepreverjen)

Ka resno? Ge san se pa že prijavo. :(

In reply to by PRIZADETO. (nepreverjen)

Troll (nepreverjen)

Daj @PRIZADETO ne guci, ker nas je ze 1245 ka smo potrdili ka idemo. Pa vsi se mo na tej en avtobus spravili! Ti pa pocakaj ka sobotainfo napravi novo novico "Saj ni res, pa je."

de (nepreverjen)

Pa na Sobotainfo bi lejko organizerali, ka bi una v Soboti Mandarine odavala.

Gledalecc (nepreverjen)

Ka ma tau veze s prekmurjem???
Novinari sobotainfo butli

čarni vrag (nepreverjen)

To si je nekšni podloženi modrček namontirala.

Edo (nepreverjen)

Modercek nej pa joski velki

Starejše novice