Posnetek šole smučanja iz Bosne in Hercegovine in neposrečenega smučarja Suada je obnorel splet ter poskrbel za smeh do solz celotnega območja nekdanje skupne države.

Hrvaške in bosanske medije je preplavil posnetek šole smučanja iz neznane lokacije v Bosni in Hercegovini. Na njem smučarski učitelj snema svojega učenca z imenom Suad, ki ga obvladovanja smuči na belih strminah uči s posebnim 'pedagoškim' pristopom.

Učitelj nesrečnemu Suadu nakazuje, kaj mora početi s smučko in kaj z glavo, vse je seveda začinjeno s pristnim balkanskim načinom govora. Že to poskrbi za salve smeha, a vrhunec šele sledi. Ob koncu kratkega videoposnetka nespretni smučar ne uspe narediti levega zavoja in drsi naravnost proti gozdu, 'učitelj' pa ga opozori z besedami: »Ne tja, tam je medo!«

Suad in 'učitelj' razkrila ozadje

Videoposnetek je zaokrožil po svetovnem spletu in poskrbel za smeh celega Balkana. A številni niso verjeli, da gre za pravo smučarsko šolo. Zdaj sta se oglasila še avtorja posnetka, torej nespretni smučar Suad in učitelj smučanja.

Avtorja posnetka sta Dino Ramčilović in Suad Tabaković. »Posnetek ima namen zabavati in nič drugega. Nisva si mislila, da bo tako hitro postal hit. Ob tej priliki pozivava direktorja zimskih olimpijskih iger, da naju povabi v goste. S seboj bova pripeljala tudi meda,« je po poročanju medijev razložil 'učitelj smučanja'. Nespretni Suad pa je dodal »Verjeli ali ne, nobene priprave nisva imela. Nobenega teksta si nistva pripravila vnaprej, vse je bilo spontano, posneto s prve.«

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zvezdan (nepreverjen)

He-he, smešno.
"sobota" "info"

Mura je večna (nepreverjen)

Dajte no, vej se pa na kilometre vijdi ka se dela kak, da ne vej smučati.

Starejše novice