Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za delavce v tekstilni proizvodnji, prodajalce in prodajne zastopnike, agente za pomoč uporabnikom v klicnem centru in pripravništva v Evropskem računskem sodišču.

Delavec v tekstilni proizvodnji – Nemčija

Nemški zavod za zaposlovanje v sodelovanju z javnimi zavodi za zaposlovanje iz držav EU izvaja projekt pridobivanja kadrov s področja tekstilne industrije, ki desetim kandidatom ponuja možnost zaposlitve. Natančneje iščejo mehanike in vzdrževalce tekstilnih strojev, krojilce modelov in delavce za različna proizvodna dela z različnimi stroji. 

Prodajni zastopnik in prodajalec – Avstrija

V sosednji Avstriji zaposlitev nudi sodobno špedicijsko podjetje Schneckenreither, ki je specializirano za celostne logistične in skladiščne logistične projekte. Pogoj za prijavo je brezhibno znanje nemškega jezika in veselje do dela. Delodajalec pa kandidatu ponuja nastanitev in mesečni zaslužek v višini 1.800 evrov bruto.
Možnost zaslužka se obeta tudi v podjetju Libro, ki zaposli prodajalca. Kandidat bo odgovoren za sprejemanje blaga in polnjenje regalov. Če torej radi delate z ljudmi, ste zanesljivi in natančni, je ta oglas kot nalašč za vas. 

Agent za pomoč uporabnikom v klicnem centru – Grčija

Kadrovska agencija iz Severne Irske David Kennedy Recruitment medtem išče nove sodelavce za eno največjih in najuspešnejših podjetij s področja svetovanja in pomoči strankam prek telefona, elektronske pošte ali drugih kanalov. Pogoj za prijavo je tekoče znanje angleškega, nemškega, danskega, češkega, francoskega, italijanskega ali španskega jezika. Kandidatom ponujajo redno delovno razmerje za obdobje od 6 do 12 mesecev. 

Pripravništvo v Evropskem računskem sodišču – Luxembourg

Priložnost za pripravništvo v Evropskem računskem sodišču se ponuja državljanom EU s priznano univerzitetno diplomo ali končanimi najmanj štirimi semestri univerzitetne  študijske smeri s področja, ki je v interesu Sodišča (revizija, proračun, računovodstvo, upravne zadeve, kadrovske zadeve, prevajanje, komuniciranje, mednarodni odnosi, pravo).

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice