Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za vodjo ključavničarske delavnice, voznike avtobusa, software razvijalce, monterje, fotografe in strokovno tehnične uslužbence za prevajalska dela. 

Vodja ključavničarske delavnice – Avstrija

V sosednji Avstriji imate možnost se zaposliti kot vodja ključavničarske delavnice pod pogojem, da vam znanje nemškega jezika ne povzroča težav in ste vajeni samostojnega dela. Oseba, ki ima dobre vodstvene in organizacijske sposobnosti ter izobrazbo ustrezne smeri, lahko mesečno zasluži 2.516,69 evra bruto. 

Voznik avtobusa – Hrvaška

Na Hrvaškem medtem iščejo okrepitve v prevozništvu. Zaposlijo več voznikov avtobusa za prevoz potnikov na rednih linijah in med drugimi evropskimi mesti.  Delodajalec zaposlenim ponuja 1.700 neto plače, organizira brezplačen prihod na podpis pogodbe o zaposlitvi in jim obenem nudi možnost brezplačne namestitve.  

Software razvijalec – Italija

Če vas veseli programiranje in ste računalniško pismeni, je ta ponudba kot nalašč za vas. Pri tem morate izpolnjevati pogoje, kot so: dobro znanje angleščine in italijanščine ter poznavanje računalniških programov C#, C++, Java ali PHP. Delovne izkušnje niso potrebne, v kolikor pa kandidat ima izkušnje, je to dodatni bonus, ki se lahko pozna tudi pri plači. Mesečni dohodek znaša 1.000 evrov neto po pogodbi za nedoločen čas. 

Monter – Nemčija

Možnost takojšnje zaposlitve za nedoločen čas nudi tudi podjetje AUMA-TEC v Nemčiji. Podjetje v sodelovanju z nemško agencijo za zaposlovanje v svoje vrste vabi novega sodelavca na področju strojne inštalacije.

Zaželene so delovne izkušnje kot monter, prav tako znanje nemškega jezika in vozniški izpit B kategorije. Delodajalec ponuja plačilo v znesku med 2.083 in 3.333 evrov bruto na mesec, in sicer za polni delovni čas (4 dni v tednu/ 39 urni delovnik).

Fotograf – Španija

Podjetje Foto Event Group išče fotografe za opravljanje dela v luksuznih hotelih v Španiji. K sodelovanju vabijo motivirane posameznike, stare med 18 in 40 let, ki imajo dobre komunikacijske spretnosti in razvito žilico za delo s strankami ter odlično znanje angleščine.

Naloga kandidata bi bila promoviranje fotografskih storitev, fotografiranje in prodaja hotelskim gostom. Delodajalec ponuja pogodbo s polnim delovnim časom ter fiksno plačo z dodatki. 

Uslužbenec za prevajalska dela – Luksemburg

Prevajalski center omogoča pripravnikom, predvsem univerzitetnim študentom držav Evropske unije in državljanom držav kandidatk, da bolje spoznajo področja dela centra in pridobijo osebne izkušnje v večkulturnem okolju.

Prijavijo se lahko kandidati, ki imajo končane najmanj štiri semestre univerzitetnega študija. Ključni pogoj za prijavo pa je tudi temeljito znanje enega od uradnih jezikov Evropske unije. Zaposlitev traja tri do šest mesecev s plačilom, ki znaša 25 odstotkov osnovne mesečne plače začasnega uslužbenca.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice