Ponujamo vam izbor delovnih mest v okviru mreže EURES – tokrat predstavljamo priložnosti za delavce v kmetijstvu, receptorje, komercialiste in svetovalce za pomoč uporabnikom.

Hrvaško podjetje išče komercialista za delo v Sloveniji

Delovno mesto obsega prodajo didaktičnih igrač in spominkov na terenu končnim kupcem (šole in vrtci), raziskavo trga, kontaktiranje strank in planiranje terena. Delodajalec pričakuje visoko stopnjo samoiniciativnosti, organiziranosti in komunikativnosti, prav tako so zaželene izkušnje s prodajo, planiranjem in terenskim delom. 

Več informacij

Pomoč uporabnikom v slovenščini (delo v Romuniji)

Izbrani kandidat bo nudil pomoč uporabnikom pri upoštevanju tehničnih navodil za izdelke ter navodil za uporabo, svetovanje pri reševanju težav uporabnikom in reševanje reklamacij v slovenskem jeziku. Pričakuje se zelo dobro znanje slovenščine in srednje dobro znanje angleščine ter znanje uporabe orodij MS Office. Delodajalec nudi pomoč pri selitvi v Romunijo.

Več informacij

Nočni receptor (delo v Nemčiji)

Hotel Marriot Frankfurt išče receptorja, ki izvajal prijavo in odjavo gostov, odgovarjal na telefonske klice ter nudil pomoč in svetovanje gostom. Delodajalec pričakuje tekoče znanje nemškega in angleškega jezika ter zelo dobro poznavanje programa OPERA. 

Več informacij

Delo v kmetijstvu na Irskem

Delo predvideva nabiranje, sortiranje in pakiranje gob. Delodajalci pričakujejo željo po delu v kmetijski panogi, dobre ročne spretnosti, zanesljivost in sposobnost timskega dela. Znanje je angleškega jezika je zaželeno, ni pa pogoj. Delovni čas je gibljiv, delo je predvideno tudi ob koncih tedna in praznikih.

Več informacij

Še večji nabor delovnih mest najdete tukaj.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice