Na Tržnem inšpektoratu pravijo, da plačilnega naloga za delo na črno v primeru prevoz.org za zadnjima mesecoma niso zabeležili. Gre za nateg?

 Na Tržnem inšpektoratu so glede oglaševanja in izvajanja prevozov preko spletnega portala prevozi.org povedali, da primera v zadnjih dveh mesecih niso obravnavali, niti izdali nobenega ukrepa. 

"Prav tako iz evidenc o inšpekcijskih zadevah ne izhaja, da bi tržna inšpekcija zoper kateregakoli študenta v zvezi s prevozi uvedla kakršenkoli inšpekcijski postopek.

Javnost tudi seznanjamo, da nadzor nad določili Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC) opravljajo inšpekcijski organi v okviru svoje stvarne pristojnosti. Na področju prevozov opravlja nadzor nad delom na črno Prometni inšpektorat RS," so zapisali v sporočilu. 

Radio Študent, ki je objavil prispevek o vozniku, ki ga je oglobil tržni inšpektor, uradne izjave še ni podal. Je celotna zgodba izmišljena?

S spleta

Komentarji (13)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
RX7

Ne štekam več nič ...tu pomoje "lud jebe zbunjenog?"

MacUser

Naj ti pojasnim, tu gre za namerno provociranje, da bi ljudje ziher bili jezni pred referendumom.
Temu se je svoje dni reklo manipulacija.

In naša (estradna) medijska pokrajina je perfektno gojišče za tašne skonstruirane ”novice”.

Toliko o tem, da je bombastične novice treba brati previdno in z upoštevanjem ostalega dtrenutnega dogajanja ter da ne gre vsega verjeti (senzacionalističnim) medijem, saj novinarji po pravilu dejstev več ne preverjajo, ampak se zmeraj sklicujejo na medij, ki prvi objavi kaj takega.

rasty

Glede na čas in način vse kaže na tou ka je ta stvar politično zrežerana z namenom prepričati vse ki še niso "PROTI", sploh zaradi toga ka je po raziskavah največ podpornikov zakona ravno mladih in bolj izobraženih(torej študentov). Žalostno je ka si za svoje politične igrice privoščijo študente in to na takši način.
In niti na Radio Študenti niso prepričani: http://www.radiostudent.si/article.php?sid=28018

Vipko
čevapčič na ražnje

.. ge čestitan nategatorju - enemu, dvema ali celi idejni skupini .. tau je primer za knjige že pa .. ;-))

jimmy80

najbole san čemren san na sebe, ker sem sploh verjel omenjeni zgodbi, ko sem prvič doma povedal kaj se je zgodilo z omenjeno stranjo, je prvo oče povedal, da to sigurno ne drži, saj bi morali zraven inšpektorja biti policaji, saj sam inšpektor ne more nič ( zdava kmečka pamet ), a kaj jaz sem prebral članek, se takoj razburil, namesto da bi premislil če je to sploh možno. Po drugi strani nas je pa do tega pripeljala naša država, kateri več sploh ne zaupamo in mislimo, da nam želi samo slabo. če bi zgodba bila objavljena 1. aprila bi se nasmejal samemu sebi, sedaj se moram nad sabo redno zamislit !

paradajz

Ja MacUser, potrebne so posebne akcije, da so ljudje zaradi njih jezni na vlado :) :) :)

Eden najboljših vicev zadnje dni!

Za jezo je dovolj, če Pahor pravi "Jaz sem najboljši, naša vlada je reformna".

P.S.
Reforme pridejo v naslednjem mandatu (je pozabil povedati).

MacUser

Paradjaz ti si funkcionalno nepismeni.

paradajz

MacUser: "Naj ti pojasnim, tu gre za namerno provociranje, da bi ljudje ziher bili jezni pred referendumom."

igica

"Žalostno je ka si za svoje politične igrice privoščijo študente in to na takši način"
...dečko...v politiki je tak...usluga za uslugo...prvo so študenti..pardon..študentske organizacije bilej prouti malomi deli, pa jin je SDS stala ob strani, zdaj je pa obratno. Najvejkših političnih mahinacij se idejo študentske organizacije, kere blatijo in v slabo luč spravljajo vse študente. Tisti keri ste pa v teh organizacijah pa se malo zamislite nad sebof in s svojo lastno pametjo premislite ka je praf in ka nej.

someone18

Dvomim, da bi prevozi.org nategnili študente in delalai sebi slabo. Pa saj imajo spletno stran zaprto.
Po moje so se zeznoli na Radio Student katera inspekcija je bila. Če imam prav, potem so lahko srečni, da ni to kakšna fizična oseba, ker bi jih ziher takoj tožila.

Vse pa tudi ni povezano s politiko. A se vi veste še kaj drugega meniti, kot o politiki oz. nesposobneže iskati še kje drugje?

someone18

Ali je pa vse skupaj nategnil kakšen veleumni študent. Tudi takih je precej. Le kdo ne bi verjel študentu, verjetno kakšnemu, ki si išče samo pravice, obveznosti so pa v 12. planu.

rasty

Igica ravno včeraj je odgovorna za proteste proti malomi deli nekdanja predsednica Študentske organizacije Slovenije Katja Šoba prestopila v SDS, naklučje nej? :)

igica

rasty...o ton gučin :)) Tisti keri si pa zatiskajo očij pred političnimi manipulacijami jin pa zavidan za še ohranjeni optimizem.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice