Kakšno darilo najraje prejmete? Najpogostejši odgovor na to vprašanje je »uporabno«. Večina nas najbolj ceni darila, ki jih lahko uporabljamo in nam olajšajo naš vsakdan.

Med najbolj uporabna darila tako spadajo tehnološki izdelki. Vedno več nas je dnevno vpetih v tehnologijo. Vse več Slovencev se vsak dan priklopi na splet, uporablja pametne naprave in računalniško opremo. In prav zato so tehnološki izdelki najhitreje rastoča panoga v industriji daril.

Najbolj priljubljena darila so USB ključi, powerbanki in ostala oprema za računalnike ter pametne naprave.

Uporabna in priljubljena darila

Praktični USB ključi sicer niso nobena tehnološka novost, a se še vedno uvršajo med najbolj uporabna in priljubljena darila v poslovnem svetu in izven njega.

Fotografije, prezentacije in pomembne dokumente še vedno raje shranimo na USB in jih tako prenesemo na drug računalnik. 

Za veliko izbiro USB ključev kliknite tukaj: https://www.habeco.si/usb-tehnologija-in-dodatki/usb-tehnologija-in-dodatki/usb-kljuci

Radi podarite darila z zgodbo? 

Želite USB ključ podariti kateremu od družinskih članov? 

Zberite vaše najljubše družinske fotografije in jih naložite na USB ključ, ki ga boste podarili. Ali iz fotografij enostavno pripravite tudi kratko prezentacijo ali video, v katerega lahko vključite tudi osebno sporočilo: se zahvalite za vso pomoč, sporočite, da jih cenite in imate radi … 

Takšen USB ključ lahko poleg uporabnosti dobi povsem novo, čustveno noto

Podobno lahko storite tudi z darilom za prijatelje. Na USB jim naložite vaše najljubše skupne trenutke.

USB ključa s koristnimi študijskimi zapiski bodo še kako veseli vaši najljubši sošolci in sošolke. 

USB ključ je lahko tudi odlično poslovno darilo

USB ključi so zelo primerni tudi kot poslovno darilo, saj so uporabni, na voljo po dostopni ceni, nanje lahko postavite svoj logotip. 

Tudi v tem primeru je pametno na USB ključ naložiti nekaj, kar mu bo dalo še dodatno vrednost.  Nanj lahko naložite svoj promocijski material, ki naj bo v privlačni obliki (fotografije ali video). Ne pozabite pa tudi gradiva, člankov, nasvetov, s katerimi bodo obdarovanci prejeli določeno dodano vrednost.

Takšen USB ključ bo nadvse izvirno in uporabno poslovno darilo, s katerim boste dosegli večjo prepoznavnost blagovne znamke. Vaši partnerji, stranke in potencialne stranke pa bodo bolj naklonjeni za sodelovanje z vašim podjetjem.

Pester izbor USB ključev

USB ključi so na voljo v številnih oblikah, velikostih in barvah. Za tiste, ki so odgovorni do okolja in narave, so primerni leseni USB ključi, ki so narejeni iz naravi prijaznih materialov

Zelo priljubljeni so USB ključi v obliki kreditnih kartic, saj jih lahko zaradi praktične oblike pospravite kar v svojo denarnico. Podjetja pa lahko takšne USB kartice poslikajo po celotni površini s svojim logotipom, fotografijo ali sporočilom.

V spletni trgovini s poslovnimi darili Habeco.si pa boste poleg naštetih našli še USB ključe v obliki pisal, obeskov, zapestnic, klasične ali okrogle oblike … 

Čaka več kot 40 različnih USB ključev. Za minimalno količino 100 kosov pa lahko podjetja naročijo unikatne USB ključe, povsem po svojih željah. Takšni USB ključi imajo še dodatno promocijsko vrednost. Nekaj kreativnih primerov takšnih ključkov je tukaj: 

Še ena prednost USB ključev pa je tudi to, da jih ni nikoli preveč. Tudi, če boste USB podarili nekomu, ki ga že ima, vaš ne bo nič manj uporaben. Najbrž bi se vsi strinjali, da več USB ključkov ko imamo, bolje je. 

Uporabno darilo, s katerim ne morete zgrešiti, je tudi powerbank

Pametne naprave uporabljamo vedno in povsod: v pisarni, avtomobilu, doma in celo na izletih ter dopustu. A slabost večine pametnih naprav je, da imajo zelo omejeno delovanje z enim polnjenjem. Tako se nam lahko zgodi, da ima naš telefon prazno baterijo ravno takrat, ko ostanemo na cesti in moramo poklicati avto vleko, ali ko moramo nujno prestaviti pomemben sestanek.

V sodobnem času za takšne težave obstaja rešitev. Imenuje se powerbank. Powerbanki so polnilci, ki so praktične oblike in jih lahko imate vedno s sabo ter vam tako omogočajo, da kjerkoli napolnite svoje pametne naprave. 

Tudi powerbanki so na voljo v različnih barvah, oblikah in velikostih: ploščati, okrogli, trikotni, oglati, ovalni …

Zelo priljubljeni postajajo tudi powerbanki z dodatnimi funkcijami. Tako so powerbanki lahko pametne flaške za vodo, brezžični zvočniki, pisala z lučko, denarnice ipd. 

Powerbanki se odlično obnesejo tudi kot poslovno darilo. V eni izmed PPAI raziskav je 60 % obdarovancev zatrdilo, da bi raje sodelovali s podjetjem, od katerega so prejeli powerbank. Tudi na powerbanke lahko postavite svoj logotip ali sporočilo tako, da bodo uspešno širili prepoznavnost vašega podjetja. 

Ne pozabite na uporabnost

Pri obdarovanju v mislih vedno imejte uporabnost. Na ta način z darilom nikakor ne boste mogli usekati mimo. Če pa temu dodate še malo kreativnosti in osebnega pečata, bo vaše darilo zagotovo ostalo v spominu in srcu še dolgo. 

Upamo, da so vam ideje, ki smo jih pripravili za vas, všeč in da smo vam olajšali iskanje naslednjega darila za rojstni dan, obletnico, poslovno ali kakšno drugo priložnost. 

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice