Številni Slovenci si privoščijo vikend na hrvaški obali, ki ga uporabljajo kot drugi dom za oddih ali pa ga oddajajo v najem. Preverili smo ponudbo na hrvaški obali.

Trenutno je ponudba na nepremičninskem trgu zelo pestra. Preverili smo nekatere spletne portale, ki oglašujejo prodajo nepremičnin in naleteli smo na več sto oglasov. Najdejo se luksuzna in večja domovanja, za katere je treba odšteti tudi več milijonov evrov, a osredotočili smo se na »zmernejšo« ponudbo.

Bivalni kontejner za 8.250 evrov

Svoj košček na hrvaški obali lahko dobite že za dobrih osem tisočakov. Prodaja se počitniška prikolica oziroma bivalni kontejner, ki je oblečen v fasado in izoliran. Obsega 15 kvadratnih metrov, kljub skromnosti pa se boste lahko pohvalili, da imate vikend sredi Poreča. Prodaja se sicer le bivalna enota, ne zemljišče na katerem stoji.

Apartma z bazenom - 131.000 evrov

V kraju Banjole v Istri se prodaja 67 kvadratnih metrov veliki apartma z bazenom. Gre za stanovanje, ki je le 200 metorv od morske površine in je sestavljen iz velike dnevne sobe, kuhinje, dveh spalnic, hodnika, kopalnice, ločenega WC-ja in terase. Skupno je v objektu osem stanovanj, dvorišče pa krasi bazen.

Apartma na Krku - 100.000 evrov

Za okroglih 100.000 evrov si lahko privoščite ekskluzivni apartma zanimivega dizajna v pritličju moderne stavbe v kraju Krk. Sestavljajo ga dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnica, kopalnica in dve moderni terasi, obloženi z eksotičnim lesom.

Hiša s tremi apartmaji - 245.000 evrov

V kraju Jadrija med Šibenikom in Vodicami se prodaja hiša s tremi apartmaji. Skupaj obsega 137 kvadratnih metrov bivalnega prostora in 270 kvadratnih metrov zemljišča. Hiša je od plaže oddaljena le 60 metrov.

Luksuzni apartma v vili z bazenom - 270.000 evrov

Apartma v prvem nadstropju nove urbane vile z bazenom obsega 107 kvadratnih metrov. Sestavljajo ga tri spalnice, tri kopalnice, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, shramba in terasa s pogledom na morje. Do plaže vas loči 200 metrov.

Luksuzna vila v Opatiji - 3.400.000 evrov

In še nekaj za milijonarje. Le nekaj minut iz Opatije se v naselju Lovran prodaja zgodovinska vila, ki se razteza v treh etažah na 650 kvadratnih metrih in skoraj dva tisoč kvadratni metrih zemljišča. Na dvorišču je seveda bazen, a ves ta luksuz ima svojo ceno. Kar 3,4 milijone evrov.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
opelmajster1 (nepreverjen)

Ok. Čakaj 700€ minus 450 stroški je 250€ x eno leto...Nej...

Stari3 (nepreverjen)

Prav drugi teden smo namenjeni v Sibenik,kjer nameravam z kolegom kupiti vilo za 7500000 eur..
Ne saj ne financiram jaz,ampak on ki zivi v Belgiji..
Jaz pa bom kot vodja vzdrzevanje prevzel ta objekt..
Zna biti da bom v prihodnosti rabil kaksne pomocnike,delavce za pomoc pri vzdrzevanju..
Bi bilo dobro,če se oglasite ze zdaj tule gor..se malo opisete,napisete kompatence da bom potem ko bom rabil poklical..
Pa lepo soboto..vsem skupaj.

Kompatencar (nepreverjen)

Kaj so pa kompatence?

In reply to by Stari3 (nepreverjen)

Se ne splaca .... (nepreverjen)

Z prjatli smo sli en vikent na more pa slo se fajn mel ta bolj restaurani brancin pomfri vino najtlajf ... pa nismo velik zapravu ... 90 hotel + 25 restauran + 50 zur + prevoz ...

In reply to by Stari3 (nepreverjen)

walter (nepreverjen)

Na Hrvaško?? Niti zastonj..

Starejše novice