Internet je izgubil pravo ikono, preminila je najbolj čemerna mačka na svetu.

Uporabnike svetovnega spleta je pretresla žalostna vest, da se je v osmem letu starosti poslovila slavna 'Grumpy Cat'. V čustveni objavi na družbenem omrežju Twitter so v družini zapisali, da bo njihova ljubljenka živela naprej v srcih svojih oboževalcev.

Internetna zvezdnica je kljub pomoči stroke in opori družine podlegla zapletom po nedavni okužbi sečil. Minuli torek je mirno preminila v rokah svoje lastnice Tabathe Bundesen.

Navdahnila nešteto internetnih šal

Godrnjavka z resničnim imenom Tardar Sauce se je sicer skotila četrtega aprila 2012 v Arizoni, življenje pa se ji je na glavo obrnilo 22. septembra 2012, ko je obiskovalce spletne strani Reddit navdušila tale, verjetno najbolj prepoznavna fotografija Grumpy Cat:

Vir: knowyourmeme.com

Kmalu zatem je slika zaokrožila po vsem svetu in muca se je s svojim nejevoljnim izrazom prikupila mnogim, navdahnila pa je tudi nemalo internetnih šal oziroma parodij (tako imenovani memei).

Ob izgubi legende se je številni oboževalci te dni spominjajo z objavami njenih najbolj zabavnih in prikupnih prigod ter izrazov:
 

Osvojila je tudi srca zvezdnikov ...

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
komet123 (nepreverjen)

In tou zdaj novica? Bokibogme more biti pomali konec sveta.

Starejše novice