Foto: Shuttestock
Pozitivna na okužbo s koronavirusom sta ameriški predsednik in njegova soproga.

Ameriški predsednik Donald Trump, ki je ravno na vrhuncu kampanje pred predsedniškimi volitvami, v katerih se meri z demokratskim kandidatom Joejem Bidnom, je danes preko družbenega omrežja Twitter šokiral ameriško javnost. Potrdil je namreč, da sta oba s soprogo Melanio pozitivna na okužbo s koronavirusom.

Kot je še sporočil Trump, sta pristala v karanteni in pričela s procesom okrevanja po okužbi. Predsedniške volitve so sicer na sporedu 3. novembra.

Za njim je 'tvitnila' tudi Melania, ki je dejala, da sta, kot je bilo že veliko Američanov, z možem v karanteni in sta preložila vse prihajajoče dogodke, a da se počutita dobro. 

ZDA so najbolj prizadeta država v pandemiji koronavirusa, saj so doslej tam zabeležili že skoraj 7 in pol milijona okužb, zaradi koronavirusne okužbe pa je življenje izgubilo že čez 212.000 ljudi, kažejo številke z Worldometers.

S spleta

Komentarji (33)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Burdikoo (nepreverjen)

Ne bluzi. Moja tašča je v ton domi keri je zdaj kao žarišče. Še par dni nazaj je žena bila na obiski pa je bilo vse vrejdi. Nišče je nej biu betežen niti je nej bilo nikših drugih problemov. Zdaj na enkrat pa cela panika pa vsi okužini pa betežni. V bistvi je sploh nihče nej betežen. Če bi jih še nekrat testirali ali pa še dvakrat bi se številke hitro spremenile. eni bi bile še cuj okuženi, tisti ka so pa zdaj okuženi bi pa verjetno gratali neokuženi. Tak je bilo pri nas v službi. Samo ne komplicejrajte pa ne paničarite. V domi ljudje umirajo tedensko tudi brez toga virusa, ker so vač ali menje vsi že drugače bolani. Vejči problem od toga virusa v domovih je to, ka je ogromno teh starčkov tan čisto obležalo ker se nihče z njimi ne ukvarja, ne hodi z njimi na sprehode in jih kak drugače ne vzpodbuja h gibanji. Moja tašča je pred korono bila sakši vikend pri nas doma. Od gda so jih pa not zaprli pa sploj več brez tiste hojice nemre 2 koraka napraviti. Tudi nan doma tej starci dosta pomenijo, samo znoreti pa zdaj zaradi toga glih nej trbej.

Risto Kubura (nepreverjen)

Fajonova pozvala Janšo k zamenjavi Kreka in Kacina
jaz mislim da sere

In reply to by Burdikoo (nepreverjen)

Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

bo držalo
res sere

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Sploh ni problem če imata Donald in Melanij corono
za njiju so najboljša zdravila, še čutila ne bosta da sta bolana
Najebala bo pa sirotinja , bez para

In reply to by Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

Lojfgzt (nepreverjen)

Jajaja pa ka še glavno ka si vij neka zmišlavlete vse za klike drekači eni nebomo se cepili z strupi

oppppa (nepreverjen)

haha. me zanima ce bi piso na sobotainfo, če te nebi starši cepili?! vi pa vaš bill gates, pa strup

In reply to by Lojfgzt (nepreverjen)

Trumplin (nepreverjen)

Zdaj njemi lejko razkužilo vbrizgajo v žilo pa de takoj zdrav kak je na začetki ščel delati z ljudstvom

abcxy (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

kretenski sobotainfo. le zakaj je to šok? bilokdo drug to dobi, ni nič, ona2 pa kot ta sta bogova? upam ka crkneta, predvsem trump

nikson (nepreverjen)

sok v naslovu je zato, ker je posledicno vec KLIKOV.
Samo poglej pod KDO SMO na sobotainfo in bos videl imena pacientov keri vodijo ta portal.
Zato pa je to klik portal polno bluzenja. Nic jim ne mores verjeti, ker pisejo oz v vecini prepisujejo vec ali manj na pamet

In reply to by abcxy (nepreverjen)

jakson (nepreverjen)

ti maš več kak očitno nekši osebni problem z nekin tan napisanin ker celi čas samo sereš po njih

In reply to by nikson (nepreverjen)

brusli (nepreverjen)

hkrati pa prispevle klike...človik se pijta, što je tu nori

In reply to by jakson (nepreverjen)

LOL35 (nepreverjen)

Res šok. Ne vem, če preživimo do jutri s tem težkim ŠOKOM...

Radgonchan (nepreverjen)

Slaboumnežom na ton bebavom portali je pač to nej nika takšega, a donosi obveznic v Evropi so že spadnoli...ampak vrvlen, ka je makroekonomija španska vas za večino tu.

In reply to by LOL35 (nepreverjen)

ĐejĐejOkoča (nepreverjen)

In oba bosta umrla, od tega smrtonosnega virusa.

. (nepreverjen)

ne nasedajte, to je samo predvolilna taktika !

Banda. . (nepreverjen)

Za koga je to šok, se naj takoj odseli iz slo.

Risto Kubura (nepreverjen)

Rumeni bebo je največji virus sedanjega časa.

VRANA (nepreverjen)

Ja, ker po dolgem času Amerike ni vpletel v nobeno novo vojno je to velik problem za "vojno industrijo"... Zaradi tega je bebo, virus,.... Ovčke pa kar nasedajo MSM.

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

cent (nepreverjen)

Kak je grato predsednik je začo vojno z kitajsko, pa z evropo. Vojno ma tudi na svojon ozemlji. Vsi to vidijo, razen svečkarov.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Hahaha, nej san znal ka smo v vojni, hahahaha.

Rejsan pa majo v Ameriki skoraj pravo "vojno". Antifa, BLM,... pa drugi demokratski teroristi, ki se ne morejo sprijazniti z demokratično izvolitvijo nasprotnika, izvajajo pravo malo gverilsko vojno. Se pa val obrača proti tem govnarskim skupinam teroristov, normalni ljudje imajo dovolj nasilja levakov, kraj, požiganj, izsiljevanj,...

In reply to by cent (nepreverjen)

Vrancekbedancek (nepreverjen)

To zadnje ka si nastevo je domena desnih dripcev...zna se keri majstri so najveksi lopovi

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Ja, Antifa fašisti, pa BLM- največji mojstri: v imenu miru požigajo, v imenu pravice kradejo, v imenu ljubezni streljajo na drugače misleče, grozijo okrog hiš - vse to z ljubeznijo do VSEH, hihihi... Polni ljubezni so tile levaki, nimaš kaj!!!!

In reply to by Vrancekbedancek (nepreverjen)

cent (nepreverjen)

Antifa fašist je še ena zblojena svečkarska pogruntavščina. Te je po svečkarsko Janša antikomunistični komunist. Vrana daj še kakšno takšno prijavi ka nede dosadno.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Tukaj se pa motiš. Zblojeno je to, da sami sebe imenujejo ANTIFA! Delujejo pa po fašističnih metodah, oblačijo se kot kriminalci,.... Isto BLM...
Lahko pa jim rečem "sejalci ljubezni", bo bolj poetično. Še vedno pa so samo teroristi...

In reply to by cent (nepreverjen)

cent (nepreverjen)

Kak se oblačijo kriminalci? Vrana hahaha. Daj še.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

rambo amadeus (nepreverjen)

Nej čudo ka takši imbecili kak je tej oranžen pa njemi podobni v evropi prosperejrajo in se zgrebejo do oblasti, če je pa svejt pun takših degenerikov kak je taj naš VRANA keri jin davlejo svoje glasove na volitvaj in jih potem še slepo zagovarjajo.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

rambo amadeus
Ja, tou pravi imbecil, z opranimi možgani od mainstream medijev, nepismeni idiot pač.
Tou, kelko je Trump napravo, je čudež. Upam, da dobi Nobelovo nagrado! O nobenem dosežku fake mediji ne poročajo-ne, to se ne sme!!! Morajo 24/7 o LAŽEH, na podlagi anonimnih (neobstoječih) prič, hahahaha.
A ti kreten lejko gledaš prenos v živo, od zadaj gori cela ulica, a CNN poroča o "mirnih" protestih. In ti verjameš, hihi. Trump hoče narediti red. Pa je seveda grdi, ker so tou tebi OVCI, v možgane vcepili lažnivi mediji, fake news. In ti meni o SLEPEM zagovarjanju??

Trump seveda ni brez greha, tudi ima svoje finte, napake,.... ampak to, kakor poskušajo LAŽNIVO prikazati mediji, to pa je bizarno. Trump ima v osnovi PRAV v vseh večjih zadevah. Naredi tudi kakšen kiks, a nič večjega. Pa upam, da zmaga 2020, pa še 2024, 2028, 2032, 2036, hihi...

In reply to by rambo amadeus (nepreverjen)

Maiki (nepreverjen)

Kaksno vojno? Cela mesta propadajo v ameriki ker se je industrija preselila na kitajsko. On samo sciti svojo drzavo . Mas pa na HBO eno oddajo iz mislim 2008 , isti problemi z crnci , gospodarstvom, zdravstvom, orozjem, ce ne bi pogledal datuma bi mislil da je nova ,tak da ni on ustvaril krize v drzavi. Niti ni njegova krivda ce je zdravstvo tam samo za bogate.

In reply to by cent (nepreverjen)

zdravstveni1 (nepreverjen)

No tou si pa tak lepou povedo, zdravstvo samo za bogate. Zdaj pa idi lepou pogledni v kerih državah je po korona števci največ mrtvih, te pa idi preveri kakšen je njihvo zdravstveni sistem. In takoj de ti jasno zakoj telko mrtvih samo v določenih državah in nej vseposoejdi glede na to ka je okuženih ogromno v vseh državah. Telko o smrtnonosnon virusi keri mori samo srmašne.

In reply to by Maiki (nepreverjen)

zdravstveni1 (nepreverjen)

Aja pa še to, Obama je ščeo reformejrati ameriški zdravstveni sistem ka bi grato dostopen vsem oziroma bi bilo zdravstveno zavarovanje obvezno za vse. Te pa pride Trump pa zdigne premije zdravstvenoga zavarovanja za 6 milijonov najrevnejših američanov keri so plačevali nižje premije zaradi subvencij zdravstvenim zavarovalnican.
.
Obamacare predvideva, da zavarovalnice dobijo subvencije iz zveznega proračuna za izpad dohodka zaradi zaračunavanja nižjih premij zavarovancem. Obama je zdravstveno reformo v bistvu začel zaradi teh ljudi, ki niso del velikih podjetij, kjer jim krijejo stroške zavarovanja, sami pa si zavarovanja niso mogli privoščiti, ker je bilo predrago.

Stroški premij bodo sedaj skokovito narasli, zaradi zahteve v obamacare, da se mora zavarovati vsak, ali pa mu grozi plačilo davčne kazni, pa bodo ti samoplačniki zaradi Trumpove samovolje dvojno kaznovani.

Ameriški predsednik je včeraj z izvršnim ukazom malce spremenil zdravstveni sistem. Majhnim podjetjem je omogočil, da se povežejo in kupujejo zdravstvena zavarovanja prek meja zveznih držav. Trump se je za ta korak odločil, ker mu republikanci v kongresu niso uspeli odpraviti obamacare. Zdaj se je odločil, da bo poskusil sam. Ukrep utemeljuje s tem, da ne želi plačevati proračunskega denarja zavarovalnicam, pri tem pa zanemarja, da gre denar v bistvu državljanom, ki si brez tega ne morejo privoščiti zavarovanja.

Demokratski pravosodni ministri v ZDA so nemudoma napovedali tožbe in bodo od sodišč zahtevali, da blokirajo Trumpovo odločitev.

In reply to by Maiki (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Vse je samo kupčkanje denarja, nič drugega!!!! Obamacare je, ironično, povzročila višje premije zavarovanj-zaradi novih regulativ in zakonov... In tako so eni, ki niso upravičeni do subvencij, ob Obamacare-u padli v skupino, ki si ne more privoščiti zavarovanja... Tak da je velika LAŽ, da so vsi na boljšem. Samo druga skupina je na slabšem, nič drugega!!!! Obamacare je zadeve tudi zelo zakompliciral, zadušil prosti trg,.... Obamacare je zguba....

In reply to by zdravstveni1 (nepreverjen)

Baug (nepreverjen)

Trump je se povecal stevilo drone napadov, ki je ze za casa Obama bila ogromna.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

Maiki (nepreverjen)

Njihov zdravstven sistem lahko resi edino ce bodo kopirali evropski. Kolikor pa sem zasledil nikomur to niti ne pade na pamet zaradi prevelikega odpora cele družbe Delavec tam dobi celo placo brez odteglajev , kot so za zdravstvo, pokojnino etc. Z reformo bi plaća pac bila manjsa. Kot drugo ! Niti mi ne moremo vec ukiniti dodatnega zavarovanja. Ti lobiji so premocni, kako bi pa to naredili na njihovem trgu kjer se obracajo milijarde? . Pri obamacaru pa je bil odpor davkoplacevalcev , tam to nekaj pomeni,!! da bi financirali socialne probleme.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice