Koronavirus je zaznamoval prav vsak del tega planeta in s tem tudi vse industrije. Tudi zabavno. Zaradi koronavirusa smo izgubili nekatere znane obraze.

Leto 2020 je turbolentno. Veliko zvezdnikov, med najbolj znanimi so Tom Hanks, Idris Elba, Pink, Robert Pattinson, Antonio Banderas, je koronavirus prebolelo.

To so zvezdniki, ki jim ni uspelo.

Nick Cordero, zvezda Broadwaya

Nick Cordero je igral v mnogo muzikalih na Broadwayu, za vlogo v Krogle nad Broadwayem pa je bil celo nominiran za nagrado tony. Umrl je star le 41 let, za seboj je pa pustil ženo in enoletnega sina.

Roy Horn, čarodej

Roy Horn, čarodej iz ikonične dvojice Siegfried & Roy je zaradi koronavirusa umrl v 75. letu starosti. Duo je najbolj znan po svojih čarovniških nastopih v Las Vegasu, saj je na enem od teh nastopov tiger napadel Roya. Ta je bil od takrat delno paraliziran. 

Sergio Rossi, oblikovalec čevljev

Sergio Rossi, en najbolj znanih italijanskih oblikovalcev čevljev, je, v 84. letu, umrl zaradi koronavirusa. Oblikovalec je sodeloval tudi v boju proti koronavirusu, saj je milanski bolnišnici daroval kar sto tisoč evrov.

Andrew Jack, igralec v filmu Vojne zvezd

Igralec Andrew Jack je imel izjemno kariero, saj je delal tudi kot trener za dialekt na Marvelovih filmih, kot so Varuhi galaksije, Stotnik Amerika: Prvi maščevalec, Maščevalci: Brezmejna vojna in Maščevalci: Zaključek. Star 76 let je za seboj pustil ženo in dva otroka. 

Alan Merrill, avtor hita I love rock'n'roll

Pevec in tekstopisec Alan Merrill je umrl star 69 let. Napisal je mnogo pesmi za rock bende, posebno znan pa je njegov hit I Love Rock 'N' Roll. Njegova hči Lauren je na Facebooku zapisala, da ob smrti očeta najverjetneje ne bo niti pogreba, saj so bili njegovi najbližji v stiku z obolelim, posledično pa morajo v karanetno.

Patricia Bosworth, pisateljica biografij

Pisateljica Patricia Bosworth, ki je napisala bestselerje biografij o Jane Fonda, Marlonu Brandu in še nekaj drugih, je umrla stara 86 let. Delovala je tudi kot igralka in novinarka, zaradi slednjega pa je pridobila tudi nekaj nagrad.

Adam Schlesinger, Fountains of Wayne

Adam Schlesinger je deloval kot glasbenik, tekstopisec, producent, bobnar, basist in kitarist. Napisal je veliko pesmi, ki jih poznamo, pa morda ne vemo, da za njimi stoji ravno on. Ena od teh je Stacys Mom.

Pisal je tudi za Nicki Minaj, Bowling For Soup, Jonas Brothers, will.i.am in mnoge druge. Umrl je star le 52 let.

S spleta

Komentarji (25)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sijo1972 (nepreverjen)

Znane osebe?

Jozajk (nepreverjen)

Vsi so mrle ka so že mele druge bolezni nej pa od kovida kere je pa v bistvi navadna gripa taka enjajte srate pa lagate nonstop.

ZA jozajk (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

IDI PA SE DAJ OKUŽITI ČE SI TAKŠNO TELE. V SVETU JE UMRLO DO SEDAJ ZA TA VIRUS 1 MILJON LJUDI, TI SE PA IZ TEGA NORČUJEŠ, DA TE NI SRAM, NIMAŠ NITI TROHICE SPOŠTOVANJA, FUJ, CEL SVET LAŽE VAS NEKAJ NORCEV PA TERA SVOJE. VIDIŠ TO JE TISTO KO ZA PLEME PISTIŠ BEDAKE.

In reply to by Jozajk (nepreverjen)

Vir.... (nepreverjen)

Jozajk takoj si izmeri vročino, ka ti nebo prepozno.

In reply to by ZA jozajk (nepreverjen)

Jozajk (nepreverjen)

Tij si še bouge bumbar zabite brez svojih možganof!!!

In reply to by ZA jozajk (nepreverjen)

Cudno (nepreverjen)

Razlika je umreti s virusom ali zaradi virusa. Ovčke, ti si pa vodja!!!

In reply to by ZA jozajk (nepreverjen)

Kovač (nepreverjen)

Nej je v ton fora. Fora je v ton ka so razhajali vsaj 3 sevi. L in S sta bila originalna. S je bil mislim da smortonosnejši, nato je virus mutiral v vsaj 105 sevov... se porazgubil in izgubil "smrtonosnost"...

In reply to by Jozajk (nepreverjen)

tt (nepreverjen)

S covidom in NE ZARADI COVIDA!!!!!!!! Prekleti zavajalci in lažnivci!!!!!!!! Že ste isti kot vsi drugi mediji!! Zaj pa hitro izbrišite moj komentar, naj ja nihče ne vidi RESNICE!!!!!!!!!!

ZA tt (nepreverjen)

ŠE EDEN OD NORCEV, KOLIKO VAS ŠE JE ????

In reply to by tt (nepreverjen)

Busybee (nepreverjen)

si ti vedno tak fuknjeni

In reply to by ZA tt (nepreverjen)

Bojan1 (nepreverjen)

Pa ka misliš ka ljudje merajo samo zaradi Covida? Če si v pol leta nej gor prišo, ka Covid samo sproži določene bolezni, za kerimi te mrgejo tudi tisti, keri bi lejko še par 10 let điveli (viski pritisk, sladkorna...), te ti žal neje za pomagati. Neje vse 100% tak, kak nam tupijo, samo gučati, ka je Covid navadna gripa, tou pa samo norci tupijo...

In reply to by tt (nepreverjen)

che (nepreverjen)

z metkom v čeli ali zaradi metka v čeli. to je zdaj pitanje? kakšne luzeri ste

In reply to by tt (nepreverjen)

Zvc (nepreverjen)

Dobro, neje navadna gripa. Za navadno gripo obstaja cepivo, pa se vedno na letni ravni zeme 500.000 ljudi. Me pa zanima kelko lidi je mrlo ZARADI covida in nej Z NJIN! Nazalost tao se en cas nemo znali. Ker se dela cepivo in de trbelo s prodajo le tega pokriti stroske. Lp

Hmmmmm (nepreverjen)

Zelo žalostno, kak v medijah obstaja samo korona. Na drugi strani so se depresije podvojile, glaven vzrok korona. Ampak tak je. Če mergen zaradi korone, me je redno škoda, priden celo v medije, za mojo smrt so krivi Janša, Fajonova, Čeferin in Šarec. Če spadnen v depresijo, se nemren zdraviti (ker so čakalne dobe neverjetno duge) in te po možnosti napravin samomor, so reakcije: "jah, ka moreš", "delno si je san kriv", "ka pa se neje šau zdravit", "bil je šibek", "naravna selekcija", "bumbar/egoist, šteri je za sebov pusto toga pa toga pa toga"... Novinari, potrudite se, pa raziščite temo psihičnoga zdravja ljudi, posledica strašenja, vcepljanja v glavo, ka so morilce, če koga okužijo... Poznan lidij, šterin je to povzročilo kar konkretne psihične probleme. Eni odpejrajo dveri v McDonaldsi akrobatsko s stopalon, ker se bojijo korone na klüki (a si 1min kasneje itak dezinficejrajo roke). Saj, bolezen, zaradi štere se lejko mergej lepo in prav, ampak ka je preveč, je pa pač preveč. Raziščite, kak je dejansko stanje v bolnicaj, kak so delale v časi korone, kak je bilo glede števila pacientov na določenih rizičnih oddelkaj (srčni infarkti, možganske kapi), kak je glede odkrivanja rakov od marca dale, kak je glede operacij in pregledov (ali so bili prestavlene operacije že opravlene ali nej)...

Ljutomercan (nepreverjen)

Haha ka vse vi objavljate iz obupa. Ajde dajte raje seznam politikov ki jih je korona odnesla ... Seznam prazen ...

Risto Kubura (nepreverjen)

eni so umrli zaradi corone ampak so imeli pridruženo bolezen homosexualnost

In reply to by Ljutomercan (nepreverjen)

Bonge (nepreverjen)

mi smi imeli tak primer doma

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Busybee (nepreverjen)

pomeni da ste imeli dan žalovanja

In reply to by Bonge (nepreverjen)

fjftjz (nepreverjen)

Tak je pa še Elvis Presley nej?

Onionej (nepreverjen)

Članek pravi ka homoseksualci umirajo za korono

Busybee (nepreverjen)

baje jih je pri nas riknilo že kar nekaj

In reply to by Onionej (nepreverjen)

Onionej (nepreverjen)
kifl (nepreverjen)

Ne imenuje se covid,ampak nateg -19

če ge va ra (nepreverjen)

Kaj je še kje kašen pisec, ki je vsaj malo pismen ????

Najprej v naslovu, ki so umrle s covidom.

Potem pa dalje, da so umrli zaradi covida.

Po zdravniških standardih sta to dve različni zadevi. Zelo, zelo različni.

Lahko umerš zaradi COVID-a ali pa s COVID-om.

Dvomim, da pisci razumejo razliko.

gost4321 (nepreverjen)

s korono ali zaradi korone?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice