V evropskih projektih velikokrat odkrijemo izvrstne priložnosti. Toda prijavitelji pri pisanju projektov delajo številne napake.

Od administrativnih napak in precenjevanja možnosti do slabega upravljanja s časom – marsikje se lahko zalomi. Tudi na kvaliteto pogosto pozabljamo.

Prijavljanje evropskih projektov terja kar nekaj znanja in spretnosti. Kako si torej zagotoviti uspeh ter zakaj je velikokrat smiselno zmanjšati pričakovanja in se osredotočiti predvsem na tematiko? Nekaj koristnim nasvetom prisluhnite v spodnjem videu.

Spletni medij Sobotainfo.com sodeluje v projektu TV IDEA, ki je sofinanciran s strani Generalnega direktorata za komuniciranje Evropskega parlamenta. Tako bomo v naslednjem obdobju objavljali prispevke na temo prihajajočih evropskih volitev, vplivu Evropske unije na naša vsakdanja življenja ter vlogi Evropskega parlamenta v institucionalnem okvirju EU.

Na evropskih volitvah, ki bodo potekale med 23. in 26. majem, bo volilno pravico imelo okrog 360 milijonov državljanov. Z udeležbo na volitvah soodločate, v kateri smeri bo delovala evropska politika v naslednjih petih letih. V namen sprotnega obveščanja o evropskih volitvah je bila vzpostavljena spletna platforma Tokrat grem volit.

Z vpisom na spletno stran tokratgremvolit.eu boste obveščeni o pomembnih informacijah, povezanih z volitvami, obenem pa lahko s pomočjo platforme na volišča pozovete tudi sorodnike in znance. Vsi tisti, ki se želijo aktivneje vključiti v projekt, lahko takšno možnost izberejo ob vpisu na stran.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
delavsko gibanje 21 (nepreverjen)

za tak razpis pa res ni treba pametnih ljudi
Takšno zadevo skupaj spacajo še partizanske uradnice

Starejše novice