Nenavaden pripetljaj na nemški avtocesti. Zaradi letečih bankovcev so morali začasno zaprti avtocesto. Iščejo lastnika nekaj sto evrov gotovine.

Nemška policija je zaradi letečih bankovcev ta teden morala začasno zaprti avtocesto v bližini kraja Lörrach v deželi Baden-Württemberg, poroča STA. V iskalni akciji so našli za nekaj sto evrov gotovine in denarnico, a brez identifikacijskih dokumentov.

Možje postave pozivajo lastnika, naj se jim javi in kot dokaz o lastništvu pove vsoto izgubljene gotovine.

Zaprli avtocesto in zbrali gotovino

Na bankovce je po pisanju nemških medijev opozoril voznik, ki je policistom povedal, da so na vozišču razmetani bankovci. Te je veter odnašal v nebo, zaradi tega pa je bila otežena vidljivost.

Policija je morala za krajši čas zaprti avtocesto ter zbrati gotovino in izgubljeno denarnico. Točne višine najdenega zneska ne želijo razkriti, a kot še povzema STA nemške medije naj bi šlo za zajetno vsoto.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Saroš (nepreverjen)

Denarnica je Sarošova,
denar pa je namenjen beguncem, zato ga ostali švabi prosim ne pobirajte.

blekota (nepreverjen)

Če se že ščejš nekaj pameten delati, te se par pravilno nafči pisati ali pa prepisati majmun eden. Verjetno si mislo SOROŠ..... ali ka, če pa ste vi vsi iz desne loloji s končano osnovno šoulo pa IQ-jon sobne temperature pa van neje za zameriti.

In reply to by Saroš (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Brigaj se ti malinovec za svoj IQ. Zadosta noro je ka podpiraš človeka, keri bi rad uničo evropske narode in države. Uničo je že angleški funt in na tisoče ljudi spravil ob prihranke. Ološ!

In reply to by blekota (nepreverjen)

Saroš (nepreverjen)

Blekota,
znan ges, što je Soroš,
očitno pa ti ne vejš, ka je saroš!!
1:0 za mene

In reply to by blekota (nepreverjen)

Starejše novice