Pošta Slovenije ponuja preprosto rešitev za prevzem paketov – samopostrežne avtomate PS Paketomat, na katerih lahko na 24 najfrekventnejših lokacijah s preprostim dostopom svoje pakete prevzamete 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Diskretno, hitro in priročno! 

Do paketa samo v sedmih sekundah

Paket lahko na paketomatu prevzamete kadarkoli – sredi noči, zgodaj zjutraj ali kar v nedeljo popoldne. Brez hitenja, čakanja v vrsti in časovnega prilagajanja. S paketomati Pošte Slovenije bodo vaša naročila pri vas doma, kadarkoli boste želeli, postopek je čisto preprost. 

Ko boste naslednjič opravili nakup na spletu, za mesto dostave izberite PS Paketomat v svoji bližini in dopišite svojo mobilno številko. Ko bo vaš paket prispel na izbrani paketomat, boste dobili SMS-sporočilo. Prevzem na paketomatu je čisto preprost in vam bo vzel samo sedem sekund.

V paketomat vnesete številko svojega mobilnega telefona in unikatno PIN-kodo, ki ste jo prejeli prek SMS-sporočila. Če uporabljate pametni telefon, je prevzem paketa še preprostejši: svojo unikatno QR-kodo skenirate in odprete predal s svojim paketom. Paket lahko plačate s karticami Maestro, MasterCard ali Visa.

Če pa spletni trgovec ne ponuja možnosti dostave v PS Paketomat, si to zagotovite sami, in to tako:

- izberite Pošto Slovenije za dostavo vašega paketa;

- za svoj naslov izpišite lokacijo izbranega paketomata;

- dodajte svojo mobilno številko;

- in prevzemite paket.

Dostava paketa po vaših željah

V Pošti Slovenije vsakodnevno nudijo tudi številne alternativne oblike dostave, s katerimi lahko pošiljanje in prejemanje paketnih pošiljk popolnoma prilagodite svojim željam. Dostavo lahko namesto domov naročite kar v službo, k prijatelju, sosedu ali na izbrano pošto. Izberete lahko uro dostave, pred dostavo pa vas pokličejo ali pošljejo SMS. Če ste veliko na poti, lahko vaš paket prevzamete ali oddate tudi na 114 bencinskih servisih Petrola. Več kot 500 pismonoš, ki dostavljajo paketne pošiljke pa so opremili s POS-terminali in vam tako omogočili še enostavnejše nakupe, saj lahko pakete z odkupnino plačate tudi s karticami Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club (Diners Club tudi na obroke).

Preverite vse alternativne oblike dostave pošiljk ali pokličite na 080 14 00.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice