Ponujamo vam izbor delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja.

Delovna mesta v zdravstveni negi (Nemčija)

Podjetje išče medicinske sestre, bolničarje in negovalce za delo v Münchnu in okolici v medicinskih klinikah, zdravstvenih domovih in domovih starostnikov. Pričakujejo zaključeno srednjo strokovno šolo (smer zdravstveni tehnik) ter znanje nemškega jezika na nivoju A2. Delodajalec ponuja pogodbo za nedoločen čas.

Več informacij o delovnih mestih najdete tukaj.

Delovna mesta v soseščini

V Leibnitzu so na voljo prosta delovna mesta za prodajalce, poslovodje in voznike tovornjakov, medtem pa so v Graz-u aktualna prosta delovna mesta za inženirje strojništva, skladiščnike ter tudi inštruktorje fitnesa.  

Podroben pregled delovnih mest v okviru držav evropskega gospodarskega prostora lahko najdete na portalu EURES

Delovna mesta v okviru evropskih institucij/agencij

Do 31. 12. 2018 je odprt razpis za uradnika za storitve IT v okviru Agencije za sodelovanje energetskih regulatorjev (ACER), ki ima sedež v Ljubljani.

Med razpisi ostalih institucij/agencij je mogoče zaslediti potrebe po poklicnih profilih s področja financ, vodenja projektov, prava, političnih zadev in administracije. Možnosti za opravljanje pripravništva se ponujajo v okviru Evropskega računskega sodišča, Odbora regij in Agencije za sodelovanje energetskih regulatorjev.
 
Celoten seznam zaposlitvenih možnosti je na voljo tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice