V Sloveniji smo danes zabeležili 1499 novih primerov okužb z novim koronavirusom, trinajst oseb je ob tem izgubilo življenje.

Kakšno pa je stanje pri naših sosedih? V zadnjih 24 urah so v Avstriji potrdili 2835 novih okužb z novim koronavirusom. Število umrlih pri naših severnih sosedih je preseglo številko tisoč. Do davi je namreč umrlo 1005 bolnikov s koronavirusom.

Na Hrvaškem so v minulih 24 urah ob opravljenih 8185 testih potrdili 1413 okužb z novim koronavirusom, je danes objavil hrvaški štab civilne zaščite. Umrlo je še osemnajst bolnikov s covidom-19, kar je najviše število smrtnih žrtev v enem dnevu od izbruha epidemije spomladi.

Na Madžarskem so včeraj potrdili 2079 novih okužb s koronavirusom, slednji je zahteval tudi 63 življenj. V Italiji so odkrili 17.012 novih okužb s koronavirusom, ob tem je umrlo 141 ljudi.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zwww (nepreverjen)

bv članek za klikanje. Kak morajo nori biti oglaševalči :)

Alennn (nepreverjen)

V Avstriji pa vse odprto, prosto gibanje po celi državi. Človeška neumnost pri nas ne pozna meja.

Mija25 (nepreverjen)

Zalostno ali nemres kaj. Mogli mo vsi ednok to skozi dati pa se prekuziti, ka cepiva ka de dobro se en cas po moje nede. To ka do dali na trg pomali de nepreizkuseno in neraziskano taka ge se cepila glij nebi.

.. .. .. .. (nepreverjen)

Dosta je za preveriti v sosednjih državah, ampak koronaviros je za sobotainfo itak na prvon mesti .

Starejše novice