Zagreb je v zadnjih letih postal najbolj vroča decembrska destinacija v Evropi - tako vroča, da jo je spletna stran European Best Destination letos umaknila iz seznama.

Na spletni stran European Best Destination lahko obiskovalci spletnega mesta glasujejo za najljubši božični sejem. Lani so že tretje leto zapored za najbolj vročo decembrsko destinacijo izbrali hrvaško prestolnico, ki ponuja največje drsališče na prostem v tem delu Evrope – Ledeni park, žive božične jaslice, koncerte na prostem, božične sejme na več mestih, tunel s 3D projekcijami, pravljice z božičnimi pravljičnimi junaki in podobno. 

Ustvarjalci spletne strani European Best Destination so se - nekoliko presenetljivo - letos odločili, da bodo Zagreb umaknili iz seznama najbolj vročih božičnih oziroma adventnih sejmov v Evropi. V izboru odločajo glasovi spletnih uporabnikov, a letos za hrvaško prestolnico ljubitelji Adventa v Zagrebu niso mogli glasovati. Zakaj? Tako so se odločili ustvarjalci spletne strani, ki pripravljajo izbor top božičnih sejmov, a so hkrati zapisali, da je letos Zagreb lepši kot kadarkoli.

Leto je prvo mesto v spektaklu, ki ga pripravijo za božično-novoletne praznike odnesel Talin, glavno mesto Estonije. Kaj pa ostala mesta? Preverite!

To so najboljši adventni sejmi v Evropi:

1. Talin, Estonija

2. Budimpešta, Madžarska

3. Strasbourg, Francija

4. Dunaj, Avstrija

5. Erfurt, Nemčija

6. Poznanj, Poljska

7. Bruselj, Belgija

8. Aachen, Nemčija

9. Praga, Češka

10. Cluj-Napoca, Romunija

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gost1325 (nepreverjen)

Poglednite kama nas je multikulti pripelal, v nemčiji morejo meti božični sejem ograjen z betonskimi ogradami...

MifkoPifko (nepreverjen)
lauraas (nepreverjen)

In kdo garantira, da ne bo terorističnega napada?

Gucje (nepreverjen)

Najboljsi so tisti, kjer ni muslimanov

pepič (nepreverjen)

Takšnih nega na tvojo žalost, mogoče pa štoj na drugoj strani piše ka so najboljši tisti ge nega krščanov?

In reply to by Gucje (nepreverjen)

wfewefwef (nepreverjen)

zakoj bi tau što pijso? Ka pa bi kršani napravle? Eno zmolile pa odišče? Nejsmo več v srednjon veki. Eni smo napredovale, muslimani pa so še vedno 400 lejt ozadaj.

In reply to by pepič (nepreverjen)

pepič (nepreverjen)

Zato do pa za 400 let naprej od krščanov pa što normalnoga človeka pita kakšne vore je ali v kero cerkev odi ampak ka zna in kelko pejnez ma ? Tak ka tao hujskanje ne pela k dobrome dober krščan in musliman sta dobriva slab je pa slab pa hujskanje je najslabše?

In reply to by wfewefwef (nepreverjen)

Gucje (nepreverjen)

Ne tij sploj ne razmisljajs. Pozablajsa na najvecjo religijo v evropi, ateisticno materialisticna. Salvijo svojega boga v evrih. na drugi strani misli, tan kjer ni ateistov in brezboznikov.

In reply to by pepič (nepreverjen)

Starejše novice