V napadih, ki so včeraj zvečer pretresli Pariz je umrlo najmanj 126 ljudi, 200 je bilo ranjenih. V njih je sodelovalo najmanj osem napadalcev, policija pa preiskuje, ali jih je bilo še več in skuša najti morebitne sodelavce.

V času napadov je bila v Parizu tudi Pomurka Andreja Ozvatič, ki se je tam mudila službeno. Kot nam je zaupala, je bila v času napadov ravno v središču mesta, na srečo v predelu, kjer ni bilo neposredne nevarnosti. Tako je za napad izvedela preko spletnih omrežij, in še le takrat dojela, kaj se pravzaprav dogaja. Pravi, da je na ulicah Pariza vladal kaos, ljudje so panično telefonirali, oblasti so zapirale ceste, slišale so se sirene reševalnih vozil. Andreja je trenutno že na letališču in se vrača v Slovenijo, je pa v Parizu trenutno več Pomurcev, ki se javljajo preko Facebook funkcije.

Tiskovna agencija AFP navaja policijske vire, ki pravijo, da je bilo na šestih lokacijah v Parizu v skoraj istočasnih napadih ubitih najmanj 126 ljudi, 200 jih je bilo ranjenih, od tega 80 težje. Televizija CNN je pred tem poročala, da naj bi bilo mrtvih skupaj 153, od tega 119 v dvorani.

Največ žrtev v koncertni dvorani

Daleč največ žrtev, približno 100, je terjal napad na koncertno dvorano Bataclan, kjer je nastopala ameriška rock skupina Eagles of Death Metal. Štirje v črno oblečeni strelci so vstopili v dvorano in začeli streljati na več sto obiskovalcev koncerta. Po navedbah prič so vzklikali "Alah je velik" in za napad krivili vojaško posredovanje Francije v Siriji. Izražali naj bi tudi podporo Islamski državi (IS).

Po posredovanju policije naj bi se trije teroristi v dvorani sami razstrelili, enega pa so zadeli policisti, nakar ga je zaradi bombnega jopiča, ki ga je nosil, prav tako razneslo. Od skupno najmanj osmih napadalcev na več lokacijah v mestu se jih je sedem razstrelilo, enega so ubili policisti.

Napad tudi blizu nogometnega stadiona

AFP poroča, da so bili najmanj štirje mrtvi v treh eksplozijah blizu nogometnega stadiona Stade de France, kjer sta prijateljsko tekmo igrali Francija in Nemčija.

Napadena je bila tudi kamboška restavracija nedaleč od stadiona, poleg nje pa še nekaj restavracij in barov v 10. in 11. okrožju v mestu - bar La Belle Equipe, bar Le Charillon, picerija La Casa Nostra.

Predsednik Francije Francois Hollande, ki so ga evakuirali s stadiona med tekmo, je razglasil izredne razmere in zaprl meje ter napovedal, da bodo storilce dobili. Na ulice Pariza je v pomoč policistom poslal 1500 vojakov.

FOTO: mondotravel

S spleta

Komentarji (44)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vipko
Truplo

Moje mnenje je... da je še samo vprašanje časa, kdaj bo tudi "zadonelo" v nekih, za islamiste obrobnih državah, kamor spadamo mi, Hrvati, Čehi, Slovaki...

Evrope kot neke skupnosti hitro več ne bo, šengen je itak na pol mrtev. Tudi zaradi te butaste Merklove... katera vabi na tisoče ljudi čisto druge kulture samo zato, da zapolni delovno silo. Bedasto... kot da ni dovolj brezposelnih Slovencev, Slovakov, Ukrajincev, Rusov..., kateri sploh niso za posamezno državo nevarni kot potencialni teroristi, katerih število med temi begunci in migranti sigurno ni malo.

Američane bi pa bilo potrebno kar najhitreje opomniti, da pošljejo kopensko vojsko v krizna žarišča... vendar naj vojno vodi nekdo drug, kajti oni so dobri kot neka sila, dočim se vojne dobivajo z možgani, manjkrat pa s "sabljo". In dokazano, pameti Američani v teh zadevah ravno nimajo.

divjejabolko

Kaj pa, če so "ekstremni islamisti" le sredstva v rokah stricev iz ozadja in drugih "višjih sil"?

In reply to by Truplo

Vipko
artur

Truplo, nekak se ne strinjam s tebof, glede zadnjefa odstavka. Američane bi trbelo stirati v tri krasne, naj si svoje probleme v lastni državi rešavlejo in nej ne špilajo svetovnoga mirovnika, ker so od konec 2. svetovne vojne naprej samo sranja seposedi delali. Od ustanovitve Izraela, vietnama, Koreje pa dale.Pa niti kak sila so gli nej nekši, poleg pejnez pa oborožitve, so do zdaj v sakšon resnon sranji potegnili kratko. Če se ne bi mešali telko v politikko drugih, bi bilo 90 posto menje sranja kak ga je zdaj.

Vipko
Truplo

Strinjam se skoraj prav v vsem s tabo, razen pri stavku, da jih je treba nekam stirati... Ne... sedaj, ko stalno mešajo drek, naj tudi ta drek šnofajo, ga pojejo... torej naj sedaj to IS za začetek strejo. Ker pa vedno delo nekako opravijo po diplomatsko, preveč demokratsko... torej na pol ali še to ne... naj komandira nekdo drug. Čeprav je to slednje... utopija.

Kar se tiče Vietnama, Koreje... dobro, po svoje so se vmešali, ker so se tudi Rusi. Takrat je to bilo več ali manj boj med njima, nastradale pa so itak male države. Sedaj tole, kar se dogaja dandanes... pa je že svetovni problem in predvsem, tudi že skoraj naš od malih ljudi. Ne morem si zamisliti, da npr. grem gledat dirko Tour de France... in me nekje raznese... kakor tudi hipotetično na stotisoče drugih. Priznati moramo... da pa Severni Korejci, takrat Vietnamci... svoje revolucije ne izvažajo po svetu.

In reply to by artur

VRANA (nepreverjen)

Me zanima, kaj bodo rekli sedaj kvazi pravičniki?? Sedaj, ko se te grožnje muslimanov uresničujejo !!
Müjra, Buldog, Wizeman pa podobni idioti: kaj porečete zdaj?? Pariz napadi, Calais gori,... spremljate malo poročila, internet, kakšno rodbino v tujini kaj vprašate, kako je kaj na stvari???????? Kjerkoli se pojavijo tile migranti je sranje!! Beguncev je zelo majhen %, in to je izjavilo že XX Sirskih beguncev, ki poznajo jezik, razlike med njimi!!!!
Ampak ne: naša vojska ne sme narediti reda, ker kreteni z Radia Študent zavirajo...
Idiotski "kulturniki" na čelu s Svetlano Makarovič nekaj pametujejo proti naši pravici, pravzaprav OBVEZI, da zaščitimo naše meje...
TV in radio ne smejo poročati nič negativnega o migrantih (posilstva, nasilje,... ker bodo tile migranti užaljeni in naraščajo nacionalistična čustva)

A ni to že destabilizirana Evropa???

Müjra, oprosti ka san nej prilepo VIROV, prižgi TV !!! (Pa gledaj CNN, RT, SkyNews, ZDF,... različne medije!!!!)

Gost (nepreverjen)

Ka je Vrana? Sfalilo tablet?

plitvi potok (nepreverjen)

Mujra še vedno išče relevantne vire za to poročanje. UN še ni izdal poročila o tem, tako da on še ne verjame tej propagandi. Glavno ka de prihod teroristov povečjo francoski BDP.
p.s. Upam ka se nej on iz protesta rasrejlo v Parizu!?

ološ3 (nepreverjen)

VRANA- pravilno napisano. tej zagovornike med njih poslati ka do te prvi na vrsti.

Gost (nepreverjen)

Tej naši se nedo prlej strejznele dokejč v Ljubljani inouk rejdno ne kresne. Mogouče de pa glij makarovičke pod oknon mo jo vido če de te tak pametna .Mogouče de se pa drla ala.u a.bar :)))

VRANA (nepreverjen)

(141.101.93.39) Gostja

Kakšne tablete?? Brez opravičevanja nasprotujem temu kar se je zgodilo...

Kdaj boš pa ti ogorčena?? Pa jezna na "Wilkommen" politiko?? Ti si takšno tele, da ti bo nekdo rezal glavo, pa še vedno ne boš videla celotne slike.

divjejabolko

To kar se je zgodilo v Parizu, ni niti "u" od uvoda oz. uverture, skratka, tega, kar se bo (lahko) zgodilo marsikje v Evropi, istočasno/koordinirano in usklajeno.

Figure na šahovnici še niso razporejene.

veteran (nepreverjen)

Kot kaže se je začelo, kar smo mnogi napovedovali. Sedaj se samo še naj zgodi kaj v Nemčiji ( in verjetno se bo )pa ne bomo več mogli transportirati teh beguncov naprej.Merklovo bodo verjetno dali malo na hladno in zgodilo se bo zaprtje mej.Mi pa z tisočimi begunci, ki bodo lačni,nasilni in še kaj. Sledi eno veliko sranje, ki pa ga bomo občutili vsi, tudi tisti, ki zagovarjajo to hordo, ki se pomika na sever. Še nekaj, zakaj ni nikjer objavljeno, da so pri beguncih na naših tleh našli orožje ( pištole)? Zakaj nihče ne pove, da med begunci cveti preprodaja cigaret ( baje je škatlica cigaret vredna med 20 in 50 Eurov )? Poroča se le o ubogih ženskah in otrocih, ki so zmanipulirani oz. prisiljeni, da gredo z njimi kot neka zaščita. Zdaj pa še spor z Hrvati. Tudi tu bomo kratko potegnili.
Enkrat bo potrebno reči STOP beguncom in to čim prej.

black panter

ljubitelji te golazni zdaj žaluvlejo za tistih 8 gamadi ka so se razčesnoli,nej pa za žrtvami,izdajalski sluzasti novinarji na 24 kur so pa zaprli komenteranje,prokleti ljubitelji musličov

Vipko
buldog

Naš zgodovinski spomin je šibek, ali pa ste tukaj vsi premladi... pred padcem berlinskega zidu in razkrojem Sovjetske zveze ni bilo težav z islamskim fundamentalizmom. Zakaj? V svetu je vladalo ravnovesje dveh vojaških velesil, dveh političnih sistemov.... potem pa je bila ena spuščena z vajeti in je začela lomastiti po svetu. Čutila se je za veliko zmagovalko; pa mogoče še malo globlji vpogled: liberalni kapitalizem je bil spuščen z verige, brez nagobčnika... in je lahko pokazal svojo, lakomno naravo...

Amerigosi so začeli krojiti svet po svoji podobi in predvsem po svojih interesih... tomahawki so haračili.... in predvsem v arabskem svetu potencirali vedno prisotno sovraštvo do strička Sama... preko orodja moči imenovanega NATO je striček Sam v svojo igro vpletel tudi dokaj podobne liberalne kapitaliste na tej strani Atlantika; ne nazadnje tudi jaro kapitalsko vrhuško v mali in zatohli podalpski deželici...

Akcija terja reakcijo... in ta je kmalu prišla. Poka po deželah, ki se repenčijo s svojimi šerifi a arabskih deželah. Ni izključeno, da bo počilo tudi pri nas; a če bi moral ugibati je zdaj na vrsti - Rusija.

V Evropi je že na desetine milijonov muslimanov; z ruskimi mogoče že sto milijonov. Med njimi ni težko najti nekaj desettisoč skrajnežev... in ti so povračilno orodje v tej vojni. To ni vojna med verami; to je vojna med elitami; političnimi, verskimi, kapitalskimi. Vse te elite svoje gnilo početje kamuflirajo v verski plašč; tudi z namenom, da aktivirajo množice, ki jih bodo v eventuelnem splošnem spopadu potrebovale kot topovsko hrano.

V tem kontekstu teh milijon in pol novih priseljencev v Evropo ne pomeni veliko. Teroristi so že tu, vsaj petdeset let.. ti, ki so izvedli napade v Parizu so prišli že pred desetletji.

Zaključek: vojna bo trajala in celo eskalirala...in nasilja bo vedno več, na obeh straneh. Toda vojna bo producirala le politične begunce; tu so še milijoni ekonomskih priseljencev, ki so izkoristili priložnost in se preko tega kanala pretihotapili v Evropo... zdaj ni več aktualna španska ali italijanska pot... vse se vali preko Balkana.

Najbolj žalostno: na pritisk ljudstev ni pravega odgovora. Ograje ne morejo zaustaviti množic...in zahodna civilizacija se bo počasi stopila s prišleki. To bo sprožilo tudi stapljanje kultur in s tem tudi tako izpostavljenih verstev. In izoblikovala se bo nova kultura.

Tak scenarij je realen, če elite moči ne sprožijo svetovnega spopada... v tem primeru pa celotni civilizaciji - bogovi pomagajte!

plitvi potok (nepreverjen)

Praviš da so za vse krivi ameri. Samo tam nič ne poka! Tisti ki iskoriščajo koran za svoje sprevržene perverzije pa nič al kaj? In sedaj bo seveda zopet sledila reakcija!

Gost (nepreverjen)

müjra bakovska in ostali islamofili

Glejte in čitajte svetovne novine, nej indoktrinirano DELO, Dnevnik, VEČER, RTV, POP, Kanal A...

"Hundreds of Muslims in Sweden celebrate Paris terrorist attack on a FB page declaring, “Islam will take over the world”"
vir:
http://www.jewsnews.co.il/2015/01/08/hundreds-of-muslims-in-sweden-cele…

Švedska jim je dala drugi dom, zahvalili so se ji kako????????????????

"WATCH MUSLIM ‘REFUGEES’: Savagely Attack Mother & Daughter In Germany"
glej video:
http://www.jewsnews.co.il/2015/09/23/watch-muslim-refugees-savagely-att…

*********

"Muslim Rape Epidemic: Sweden Shocked Again after Woman Raped to Death by Somali Immigrant"
vir:
http://www.jewsnews.co.il/2015/11/01/muslim-rape-epidemic-sweden-shocke…

*********

"Police officials: Syrian passport found on body of 1 suicide bomber at Paris stadium."
vir: https://twitter.com/dwnews

*******

"Bavaria arrest raises suspicions about links to Paris attacks"
vir:
http://www.dw.com/en/bavaria-arrest-raises-suspicions-about-links-to-pa…

V Turčiji in Grčiji plačujejo mastne pare za trajekte, ladje... mi v SLO pa jih zakšenki nakrmimo in oblečimo. Mislite, ka med njimi nega takšnih kak pišejo viri zgoraj?

Verjetno mo obtoženi sovražnoga govora, ker ne blejem v rog s slovenskimi indoktriniranimi mediji in razmišljam s svojo glavo...

black panter

neboš nika obtoženi,ka to je tak kak si napiso,obtoženi so lejko samo mujra, buldog,pa ostali gostje za izdajalstvo

In reply to by Gost (nepreverjen)

Gost Gost (nepreverjen)

Torej so že znana dejstva? So napad izvedli begunci oz. ekonomski migranti, ki so v minulih tednih prispeli v Evropo? Če so, prosim za za linke do kredibilnih virov. Ali so napad izvedli že mesece, leta tu živeči idioti? Kredibilne vire, prosim.

Vipko
Truplo

Kaj bi sploh rad vedel...? Roko dam v ogenj, da so seveda napad izvedli islamisti, kateri živijo na tleh Evrope že nekaj časa. Ampak... s temi trumami migrandov in beguncev se pomika tudi na desetine že izšolanih teroristov in prav tako še večje število t. i. potencialnih... katere bodo hitro dobili medse. In potem nam res Bog pomagaj. A res ne vidite bistva, da se sprašuje, točno kdo je izvršil tale zločin v Parizu?

In reply to by Gost Gost (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Gost Gost (162.158.88.120)
Pa ka si ti za idiota?? IS je že prevzel odgovornost, našli so tudi potni list pri enem od morilcev, islamisti "slavijo" (malo pobrskaj po internetu!!!!),....
VIR hočeš?? Ali si to ti, Müjra?? Koji kurac hočeš vir, to je islamski terorizem in to je dejstvo. Charlie Hebdo je bil januarja, bo to naš vsakdanjik?? Hočemo to??? Jaz nočem !!!
Nemčija je danes uradno izjavila, da se njene kapacitete sprejetja migrantov bližajo maximumu!! A veš kaj to pomeni?? Počasi nas "privajajo", da bo sranje tudi pri nas in to ne majhno!!

njiva

Zaj vidite ka se dogaja in de se še naprej,zato ka enin to paše ka bižijo po celon sveti ,te se pa naselijo pa delajo to ka vidite.Američani mešajo drek, pa Rusi zakoj pa te oni beguncv ne sprejemajo.Ste vidli kak je Obama fajn sožalje želo Franciji.Sranje bo tudi pri nas,te vidli

Ciganjscek (nepreverjen)

An alle : Danke frau Merkel, danke Deutschland! Und was jetzt? 126 tote und uber 200 schwer verletzen in Paris. Glede amijev in njihovih vojnih uspehov: koreja remi, Vijetnam zguba, Somalija polom , afganistan polom, Irak polom, Sirija jokanje na ruskih ramenih. Domokracije se ne izvaza in prinasa na bajonetih.

Gost Gost (nepreverjen)

Vrana - funkcionalno nepismeni? Ne polagaj svojih besed v moja usta. Prečitaj še enkrat, če maš linke, prilepi.

hulahop33 (nepreverjen)

To je nekaj najbokšega za evropo kar se je zgodilo. mogoče mesec dni prepozno. DA BODO KONČNO DOJELI NAJ ZAPREJO MEJE in seveda poslali vse begunce nazaj na mejo kjer je pač varno za njih

Gost (nepreverjen)

Vojna je med islamom in sprevrženo demokracijo. Muslimani mrzijo in prezirajo to pokvarjeno in boječo demokracijo, oni cenijo junaštvo.

VRANA (nepreverjen)

Evo link, za nesposobnega Gosta (162.158.88.120)
https://www.ksl.com/?sid=37355536&nid=235&fm=most_popular&s_cid=popular…

Napadalec registriran kot "begunec" v Grčiji!!!

Gost (nepreverjen)

Zdaj slavijo in se veselijo vsi humnisti in zagovorniki migrantov ( levičarji, liberalci, ...)

Vse je Laž (nepreverjen)

Kateri terorist pa ima pasoš v žepu!!? Alo.. gdo koga tu nateguje.. vse je zrežirano!!

Gost (nepreverjen)

Evo vam zdaj multikulti, liberalci sprevrženi.

v bgnhjm, (nepreverjen)

orožje nujno legalizirati ka do se ljudje lahko branili če do na njih v mestu streljali

x=y (nepreverjen)

ni panike za nas tu v ms-slo.mi nismo zanimivi za njih,mi jih ne napadamo- mi njim oz.njihovim samo pomagamo na poti v...- tak ka lahko mirno spimo.

Vipko
buldog

Kakor so morali ljudje po svetu "sprejeti" obisk NATO -ja, tudi mi moramo sprejemati obisk teh ljudi pri nas. Tudi na bagdadskih ulicah je svojčas vladal kaos. Se spomnite, kako smo to gledali preko CNN -a? Še usmrtitev Sadama Huseina smo si lahko ogledali in mrtvo truplo Moamerja Gadafija tudi... in bili veseli, da je NATO demokracija naposled pokončala te grde diktatorje, ki so ljudem odžirali njihov zasluženi denar.... ja, in zdaj končno lahko uživamo sadove teh demokratičnih posegov... vedno znova se jih veselimo na bencinski črpalki. Exxon, Shell, BP in ostale naftne multinacionalke končno dobivajo nafto zastonj....

In še to: če kupiš v paketu tri majčke za 5 evrov moraš pričakovati, da bo prišel proizvajalec bombaža, ki mu plačaš 15 centov za njegovo delo slejkoprej pogledat, kdo mu odžira pošteno plačilo... Pa ideja je, da krožijo dobrine, kapital, informacije, delovna sila po celem svetu.... To je globalizacija, a ne?

oko (nepreverjen)

Ekstremizem in primitivizem je tudi v zahodnem svetu.
Nič nas ni sram, da so preselili vse tovarne v nerazviti svet zato, da bi sami prišli do kar največ profita.
Nič nas ni sram, da dobesedno ropamo Afriko rudnin in jim plačujemo z orožjem.
Ali ni zahodni razviti svet iznašel bioterorizma ?!
Mi smo njih naučili - oni posnemajo nas.

A je to civilizacija ?!

Gost (nepreverjen)

Vedite izdajalski, boječi in perverzni liberalci in aktivisti, muslimani prezirajo in mrzijo take kot ste vi, spoštujejo pa domoljube, nacionaliste, borce, junake,...ne pa izdajalce lastnega naroda, kar ste vi liberalci in levičarji in zaradi vas napadajo zahodni svet.

Gost (nepreverjen)

Kdo pa spoštuje takega človeka, ki je namesto vojske in puške, raje v domu onemoglih posrane riti pral!

Gost (nepreverjen)

Pa kdo ropa Afriko in tretji svet, saj pa vse je stvar dogovora in trgovine, svoboda pogajanja, če se pa kdo kaj slabo pogodi, si je pa sam kriv.

Gost (nepreverjen)

Za njih smo mi Sodoma in Gomora (mesto greha), In to zaradi pokvarjenih liberalcev, ki bi radi v miru preživeli svoje sprevrženo življenje in zaradi vas so nam muslimani zdaj vsem Božja šiba!

Gost (nepreverjen)

Žal se proti njim ne dá boriti z pohodi miru, prižiganjem sveč, protestnimi notami, obsojanji, ... samo "oštro" nekaj zaleže. Za vojno pa ne bo kriva desnica (ta se vsaj upira in brani), ampak pokvarjena levica, ki je z svojo "naprednostjo" (kot pravi Violeta Tomič) pritegnila nwd nas vse zavojevalce( po njihovo "odrešenike").

Vipko
Truplo

Vsaj imate vsi prav... glede vzrokov za stanje v svetu.

Ampak... tudi oni ne morejo delovati, preživeti brez nas! Čigave puške imajo? Večina ruskih, čigave bombe mečejo in s čigavimi topovi streljajo? Več ali manj se vozijo s tistim pick-upi, kjer na veliko piše toyota.

A mislite, da bodo jurišali, napadali z sabljami, loki, sekirami? Kdo kupuje njihovo nafto, s katero tako na veliko švercajo? Kam izvažajo talibani opij... oz. kdo ga na veliko uživa?

To je podobno, kot da bi nekdo trdil, da je svet odvisen od Kitajcev, ker delajo veliko in predvsem poceni. Ampak... več ali manj delajo za zahodne firme. Dejstvo je... da Kitajci bolj rabijo nas, kakor mi njih. Zato pa so tudi tako poceni, čeprav to ni edini razlog.

Kar se tiče terorističnega napada: ja, eden je imel pasoš s sabo. Zakaj ga ne bi imel? Itak mu je bilo vseeno, če se odkrije, kdo je... mogoče tudi z namenom, da Evropo na veliko zaposli s tem, da bodo s čim več policije in vojske preverjali begunce in migrante. Oni, mislim na teroriste, bodo že nekje našli luknjo, da pridejo tja, kamor hočejo.

VRANA (nepreverjen)

Buldog, ti gnida pokvarjena grda... TERORIZEM, napad na civilne cilje NE BO NIKOLI imel opravičila !!!
Če že kdo "izstavlja račun", po neki sprevrženi logiki, ga naj izstavi tistim, ki so ga dolžni plačati (pokvarjenim politikom, ki odločitve sprejemajo... Pokvarjenim direktorjem naftnih družb, ki te politike podkupujejo,...)
Vsekakor ne študentki, ki je šla na koncert... Vsekakor ne očetu in sinu, ki sta šla skupaj na tekmo... Vsekakor ne starejšemu paru, ki je pil kavico v restavraciji...
Take kretene, ki nekako še to opravičujejo bi bilo potrebno takoj kaznovati. Ironično, še najbolje po šeriatskem pravu-kamenjanje, odsek udov ali smrt...
Bodi človek in obsodi TERORIZEM !!

Vipko
buldog

Okej, enostavno ne razumeš.... to sprejemam, kapaciteta ti je omejena. Ne sekiraj se, to je biološko predisponirano. Drugače bi razumel, da obsojam vse terorizme.... od državnih, transnacionalnih do posamičnih.... razlika med njimi je le v uporabljenih orodjih.... ali so orodja letala z takšno ali drugačno zvezdo, rakete takšnega ali drugačnega dosega ali raztreliva ali kalašnikovi.... vsak uporablja takšna, kakršna ima na razpolago....to res ni pomembno. Tudi kraji terorističnih napadov se spreminjajo. Vedno pa v njih nastradajo nedolžni; otroci jokajo vsepovsod enako; ali v Siriji ali v Parizu. Redko nastradajo glave, ki načrtujejo te pokole; nikoli pa njihovi naročniki.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

casio (nepreverjen)

Merklovo bi trbelo odpelati pred sodišče zaradi ogrožanja državljanov EU ka je vabila migrante. trbelo bi zaprejti meje, če bi vsi tak napravi kak mađari nebi se to zgodilo.

plitvi potok (nepreverjen)

-Za njih smo mi Sodoma in Gomora (mesto greha), In to zaradi pokvarjenih liberalcev, ki bi radi v miru preživeli svoje sprevrženo življenje in zaradi vas so nam muslimani zdaj vsem Božja šiba!-
Pa ka za božjo voljo te vsi tej verni ljudje, brezmadežni otroci rinejo v to sodomo pa gomoro. Naj idejo ta ge je vse brez greha. Savdijska Arabija, Katar, ZAE......

x=y (nepreverjen)

se pravi - takše šteri sovražijo rock metal, se trbej paziti-ogniti....tej so sposobni tudi ubijati.
se pravi - tudi eni kristjani so takši: se spoumnim pred 30lejti sva čundraša prišla z rock žurke iz klub mladih(v MS gradu), k njemi domou. pa je njegov oča bejsen čako in mu pravo: še enouk boš šou na tou, mi ne odi domou, ka te spakivan...no gnes den je mogouče malo nače?!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice