Zaradi uživanja kokaina policija trka na vrata zadarske nadškofije. Kokain naj bi konzumirala (vsaj) dva duhovnika, poročajo hrvaški mediji.

Po nedavni aretaciji dilerja kokaina na območju Zadra so policisti opravili širšo preiskavo, kdo trguje s kokainom in kdo v Zadru ga uživa. Preiskava je tamkajšnje može v modrem nepričakovano pripeljala do nadškofije v Zadru.

Z dvema duhovnikoma policija že opravila razgovor

Neuradno so na Zadar danas izvedeli, da je policija opravila razgovore o tem, kdo dobavlja kokain, kdo ga prodaja in kje. Policisti so v preiskavi izsledili imena, kdo vse kupuje kokain na območju Zadra, piše Zadar danas.

Med uživalci kokaina, seznam katerih naj ne bi bil majhen, sta celo bila dva duhovnika zadarske nadškofije, s katerima je policija že opravila razgovor.

Policijska preiskava se nadaljuje in, kot poroča Zadar danas, obstaja možnost, da bodo na informativni razgovor pripeljali še več duhovnikov.

Zadarska nadškofija za zdaj zadeve ne komentira.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

Cerkev leglo zla!!!!!

Please (nepreverjen)

Kaj je potem,Ljubljana z zokijem in for. 21?

In reply to by Risto Kubura (nepreverjen)

Risto Kubura (nepreverjen)

Malenkost proti 400-letni inkviziciji, še danes ne preneha ZLO.

In reply to by Please (nepreverjen)

Hmmmm (nepreverjen)

Ne razumes kaj ti hocemo povedati. Po domače,,, a ni se večji greh, ko duhovnik in cerkev sodeluje v drogi, v pedofiliji, v pohlepu, po moči, po homoseksualnosti, po lažeh, po nažiranju hrane, po mahčevanju.....
Cerkev naj bi bila zgled! Je pa kaj, poglej si

In reply to by Please (nepreverjen)

očka66 (nepreverjen)

sprijaznit e se že da se ogromno ljudi drogira s tem ali onim ko si sploh ne bi mislili da bi ta oseba kaj takega počela. pa tudi zaradi bolezni ogromni ljudi, tudi starostniki dobivajo prishoaktivne snovi na katerih sploh ne bi smeli voziti ki pa jih policija ne kontrolira, kar daleč ni pošteno. zakaj se drogirajo (tudi z "zdravili")? ker je svet, življenje tako posrano,. da imajo že vsi sfukane duše in en morejo drugače. tako da je odvisnikov od tega ali onega mnogo mnog mnogo več kot to mislite nekateri in zlasti policija.

Nikaloo (nepreverjen)

PA KA JE TAU HRVASKAINFO???????
Ka ma ta novica veze s pomurjem?????

someone1 (nepreverjen)

saj maš tou pod GLOBALNO. Kaj je zdaj tu narobe! Če nisi funkcionalno pismen ti ni Sobota info kriva.

In reply to by Nikaloo (nepreverjen)

Likolon (nepreverjen)

Ti si rejsan veliki cudak...sploh več nemo komentejro tej tvoje gluposti. Tak si kak malo dejte,nerazumne, nerazgledan....

In reply to by Nikaloo (nepreverjen)

Slom (nepreverjen)

Igrišče je prava sramota, ni zeleno ampak rjavo, sramota je da ne znate travo vzdrževati, da bi bila zelena. V četrtek vas ne bo sram pred Evropo, če ne obvladate svojega dela pustite zraven ljudi, ki se na to razumejo, tak slabe trave nima nihče v 1 in 2 ligi v Sloveniji še vsi pomurski ligaši imajo boljše zelenice, kaj delate za boga.

Starejše novice