Druga sezona priljubljenega resničnostnega šova MasterChef Slovenija se počasi bliža koncu in kmalu bo znan veliki zmagovalec kuharske oddaje, v kateri se je za nagrado 50.000 evrov in naslov najboljšega v Sloveniji pomerilo šestnajst amaterskih kuharjev.

V včerajšnjem polfinalu so se za uvrstitev v finale potegovali trije mušketirji – Lovro, Darko in Matej, odločitev pa so sodniki tokrat zaupali kulinaričnim strokovnjakom iz vse Slovenije. Ti so poskusili pripravljene jedi in izbrali tekmovalca, ki se je po njihovem mnenju najbolje izkazal ter si s tem zaslužil prvo vstopnico za veliki finale.

Med omenjenimi gosti pa se je znašel tudi 35-letni Prekmurec Boštjan Lačen.

Boštjan se je s kuhanjem začel ukvarjati že pred približno osemnajstimi leti, ko je s svojimi jedmi razvajal nastopajoče v MIKK-u. Z leti je svoje kulinarične veščine vztrajno nadgrajeval, njegova ljubezen do kuhe pa se le krepi.

Nocoj se bo ob osmih zvečer odvilo sklepno dejanje kuharskega resničnostnega šova, v katerem se bosta za naziv MasterChef Slovenija, 50.000 evrov in pokal pomerila Matej Zupančič in Darko Klemen.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice