Morda mu dres res nekoliko beži, mu pa žoga zato toliko bolj leži.

Po spletu so zaokrožile simpatične fotografije 32-letnega nogometaša Nina Adamića, ki je pred kratkim okrepil hrvaško nogometno ekipo Sokol iz Sokolovca.  

140-kilogramski nogometaš pa si slave na družbenih omrežjih ni pridobil le zaradi premajhnega dresa, pač pa predvsem zato, ker je klubu nesebično priskočil na pomoč.

V lokalnem klubu zatrjujejo, da kljub svoji teži Adamić soigralcem podaja žoge kot najboljši organizatorji igre, na to pa prisega tudi njegov soigralec Sven Vuk, poroča Večernji.hr.

Foto: Prigorski.hr

Dres s številko 19, ki ga nosi Adamić, je posvečen njegovemu velikemu idolu Niku Kranjčarju.

Foto: Prigorski.hr

»Nino ve, kar si mnogi nogometaši ne bodo nikoli priznali, in sicer da je žoga hitrejša od igralca. Njegove žoge imajo oči, soigralcem pa jih podaja bolje, kot bi to nekateri počeli z rokami,« je za 24sata.hr povedal Adamićev soigralec Vuk.

Foto: Prigorski.hr

Boj za obstanek

Nogometni klub Sokol se trenutno bori za obstanek v 3. okrožni ligi. Nedavna objava na njihovi Facebook strani pa razkriva, da so se to poletje spopadali s pomanjkanjem števila nogometašev. Prav zaradi tega jim je na pomoč priskočil tudi Adamić.

Vsi v lokalni skupnosti upajo, da bodo njegove veščine pomagale rešiti ekipo od izpada v nižjo ligo, kar bi lahko privedlo tudi do ukinitve kluba.

Foto: Prigorski.hr

Držimo pesti!

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kifl (nepreverjen)

toga bi pri muri nucali, če majo njegove žoge oči

Čergoli (nepreverjen)

T bi bil za Muro zanesljivo dober!!!!

Risto Kubura (nepreverjen)

Dobra reklama za mesno industrijo!!!!!

Risto Kubura (nepreverjen)

Me zanima kako bo simpatično izgledal, ko ga bo stisnila kap??? Samo je vprašanje časa in ali možganska oziroma srčna???

Starejše novice