V preteklih 24. urah so na Hrvaškem zabeležili 96 novih primerov okužb s koronavirusom. Dve osebi sta umrli.

Nacionalni štab civilne zaščite je sporočil, da so v zadnjem dnevu zabeležili 96 novih okužb. Dve osebi sta zaradi koronavirusa umrli. Število trenutno okuženih na Hrvaškem znaša 728 oseb. Med njimi je 88 bolnikov v bolnišnici, od tega so štirje na intenzivni negi.

Od 25. februarja, ko je bil na Hrvaškem zabeležen prvi primer okužbe, je bilo do danes zabeleženih skupno 3.008 ljudi, okuženih z novim koronavirusom. Od tega jih je umrlo 112. Trenutno je 4943 ljudi v samoizolaciji, poroča spletni portal 24sata. 

Včerajšnji dan je izenačil rekordno število novih primerov koronavirusa na Hrvaškem. Enako število okužb so potrdili že 1. aprila.

Po poročanju HRT Vijesti postaja glavno žarišče koronavirusa Požeško-slavonska županija, kjer beležijo 25 novih primerov. Med njimi so tudi štirje zdravstveni delavci iz splošne okrajne bolnišnice v Požegi. Vir okužb je par, ki se je vrnil iz Nemčije in okužil svojo družino in prijatelje. 

Tudi v Zagrebu so potrdili 25 novih okužb. Večina se jih je okužila v nočnih klubih.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Beda., (nepreverjen)

Vrak po okužba, glavno ka turizem laufa.

Margejca (nepreverjen)

Kak do se zaj sendvič-pašteta turisti slikali z ožujskim za fejsbuk... Pa tau je nespremenljivo no,🐒

čarni vrag originale (nepreverjen)

važno da se uživa v pitju alkohola je rekla moja soseda
in nastavila koronaši
ampak pogoj je bio da je moral biti komunajzer bez okužbe

In reply to by Margejca (nepreverjen)

tututurist (nepreverjen)

Ne ven ka palik paničarite pa manipulejrate. Proti hrvaški se vijejo kolone poljakov, čehov, slovakov, nemcov, avstrijcov pa ostalih.... na njihovih plažah vidite vse, samo sprestaršenih in opranoglavih slovencov nega. Nej v avstriji, nej na hrvaškon, nej na mađarskon, nej v italiji nišče ne nosi mask, samo v sloveniji narod lejče kak budale okoli s temi za zdravje škodljivimi maskami, kere sploj nemajo nikše funkcije pri preprečevanji širjenja toga kao virusa. Dobro je Jelinčič povedo, pri nas je narod glupi tak ka glava boli. Še bole je pa glupa naša politika in nesposobna stroka, kera zaradi svojih 5 minut slave in punjenja lastnih TRR-jov laže, nategavnle, manipulejra.....

Glupi si ti (nepreverjen)

Ker si zdrav- NE BOŠ ZBOLEL.
Še dalje se boš norčeval iz vsega, nam hudega.

In reply to by tututurist (nepreverjen)

micikaaa (nepreverjen)

Naši dragi turisti se vračajo......začel se bo ples, ki bo zaprl Državo....19 ne izbira....

Starejše novice