Včeraj se je uporabnikom družabnega medija Facebook prikazalo opozorilo o zaščiti podatkov. Je za to kriv škandal o zlorabi podatkov, ki se je zgodil pred mesecem dni?

Vsem, ki imate ustvarjen Facebook profil, je bilo včeraj na vrhu profila prikazano opozorilo o zaščiti podatkov.

»Zavedamo se, da je varnost tvojih podatkov pomembna, zato ti želimo olajšati nadzor nad aplikacijami, ki jim posreduješ svoje podatke,« sporoča Facebook.

Ali je za to kriv škandal?

Spomnimo se, da se je prejšnji mesec zgodil škandal o zlorabi podatkov 87 milijonov  uporabnikov, ki ga je zagrešilo podjetje Cambridge Analytica. Mark Zucherberg, ustanovitelj družabnega medija Facebook,  je pred člani predstavniškega doma ameriškega kongresa ponovil objube o večji zaščiti podatkov uporabnikov, konkretnega predloga v tej smeri še ni podal.   

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
smrkci (nepreverjen)

Facebook in vse druge spletne strani niso primerne za vsakogar,naprimer ne za 45,50,60 letnike,ker so obsedeni in je veliko zavisti in faušije in poziranja naj več pa kurvarije.Naj hujše so ženske pri 50 letih,veste kako pravi tista pesem pri 50 bi bile vse dikline ah jebiga pa ne morejo ampak se tega ne zavedajo ker so omamljene z Facebook in drugimi spletnimi stranmi.

Gostja (nepreverjen)

???? S teuf vse vredi?

In reply to by smrkci (nepreverjen)

Starejše novice