Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za sekretarje, zlatarje in zidarje, peke ter pripravništva v Evropskem računskem sodišču.

Sekretar – Avstrija

Če imate izkušnje z delom z računalnikom in dobro znanje nemščine v pisni in ustni obliki, potem je to delovno mesto kot nalašč za vas. V sosednji Avstriji namreč nudijo zaposlitev sekretarju v dinamičnem podjetju, v majhni prometni panogi. Delovnik traja od ponedeljka do petka, plača pa znaša približno 1.535 evrov na mesec. Gre za zaposlitev za poln delovni čas. 

Zidar in zlatar – Nemčija

Nemško podjetje z več kot 70-letno tradicijo išče okrepitve na področju gradbeništva. Zaposlitev nudijo zidarjem, ki imajo zaključeno izobrazbo gradbene smeri in dobro znanje nemškega jezika na ravni B1/B2. Pogoj za prijavo je tudi vozniški izpit B kategorije. Urna postavka za delo se giblje od 14,95 evra do 20,95 evra.

Okrepitve išče tudi družinsko podjetje, ki izdeluje izjemne kose nakita iz nenavadnih kombinacij materialov v natančnih ročnih delih. Trgovina na drobno z urami in nakitom, nudi zaposlitev zlatarju. Med nalogimi njihovega novega sodelavca bo izdelava nakita z veliko mero preciznosti ter predelava plemenitih kovin in drugih materialov. 

Pek – Irska

Nove okrepitve iščejo še v podjetju na Irskem, ki svojo ekipo širi zaradi povečanja proizvodnje brezglutenskih pekovskih izdelkov. V svoje vrste vabijo vodjo proizvodnega obrata za pekovske izdelke brez glutena. Od zainteresiranih kandidatov tako pričakujejo sposobnost vodenja in nadziranja proizvodnega procesa ter dobro organiziranost. Govora je o pogodbi za poln delovni čas, delodajalec pa nudi letno plačilo od 30.000 do 40.000 evrov.

Pripravništvo – Luxemburg

Priložnost za pripravništvo v Evropskem računskem sodišču se ponuja državljanom EU s končano univerzitetno diplomo ali končanimi najmanj štirimi semestri univerzitetne študijske smeri s področja, ki je v interesu Sodišča. Pripravništvo traja najmanj tri mesece do največ pet mesecev ter je plačano. 

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rp.27 (nepreverjen)

Smešno

Starejše novice