Kinder jajček je zagotovo ena izmed bolj priljubljenih sladkarij za razveseljevanje otrok. Če ste med tistimi, ki ste figurice shranili, se vam lahko nasmehne sreča. Nekatere vam lahko prinesejo tudi več tisočakov.

Čokoladni jajček Kinder združuje okus čokolade in vznemirljivost, ki ga prinese presenečenje. Na policah se je prvič pojavil leta 1974, od takrat so ga vzljubili otroci po vsem svetu. 

Nekateri so figurice skrbno shranjevali. Če se tudi pri vas doma v škatlah ali kotih skrivajo figurice iz tega priljubljenega izdelka, vam lahko te prinesejo lepo vsoto denarja. 

Za figurico smrkca 12 tisočakov

Najbolj zaželene so figurice smrkcev. Najvišjo ceno dosegajo smrkci v podobi nočnega čuvaja, smrkca s piščaljo in smrkca z ogledalcem, na eBayu se prodajajo po več tisoč evrov. 

Med njimi je najdragocenejša figurica smrkca nočnega čuvaja, za katerega lahko, kot poroča Fenix Magazine, iztržite tudi do 12.000 evrov.

A takšne cene ne dosežejo vse figurice omenjenega smrkca. Zbiratelji so pozorni na točno določene podrobnosti. Figurica smrkca nočnega čuvaja dosega tako vrtoglave vrednosti le, če je narejena iz trdne modre plastike, kapa in hlače pa so poslikane.

Smrkec z ogledalom je drugi najvrednejši, njegova vrednost je ocenjena od 4800 do 6000 evrov. A to velja le pod enim pogojem: ogledalo mora biti srebrne barve in ne bele. 

Med vrednejše spada še smrkec na hoduljah, ki je vreden okoli 900 evrov.

Ne le smrkce, drago lahko prodate tudi druge figure

Niso le smrkci tisti, ki vam lahko prinesejo pravo bogastvo. 

Med vrednejšimi figuricami čokoladnih jajčk Kinder je tudi škrat Ferdi Fallobst, ki je lahko vreden med 2000 in 3500 evri. 

Figuri Asterixa in Obelixa dosegata vrednost od 100 do 180 evrov, še poroča Fenix Magazine.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vfghjz (nepreverjen)

zdaj to je bolj tako.prodajajo se lahko za dosti večjo ceno ampak kupca pa itak ni. Sem sam zbiratelj nekih drugih stvari in vidim da na ebayu prodajajo za nekaj tisoč evrov kar jaz imam doma in ne morem prodati za 50 evrov

Ola d (nepreverjen)

Jaz imam velikega smrkca z velilim penisom

en (nepreverjen)

In na katerem Ebayu ste vi to gledali? Ali pa ste kot ponavadi samo prekopirali nek članek brez da bi dejansko preverili če je resničen. Ker jaz sem pravkar pogledal na Ebayu te figurice in cene tistih nadražjih figuric iz 80tih let se gibljejo med 50eu in 100eu.

realnooo (nepreverjen)

FAKE,
STAR, PREPISAN, ZLAGAN PRISPEVEK...VSE ZA KLIKE

Opazovalka (nepreverjen)

Vse za klike, tudi ce je “clanek” absolutna laz 😝😝😝

Starejše novice