Sloveniji se obeta nov resničnostni šov, v katerem bi sodelovali gasilci. A odzivi so zelo mešani.

Slovenija je v zadnjih letih postala država resničnostnih šovov. Ne le, da se vrstijo en za drugim, sedaj jih poteka že več vzporedno. V bližnji prihodnosti se nam obeta še eden, po besedah organizatorjev najbolj junaški resničnostni šov. Organizator resničnostnega šova Enota 14, Pro Plus, se je odločil prirediti resničnostni šov, v katerem bodo sodelovali gasilci. Šlo naj bi za šov o pogumu, človeški drami in dobrodelnosti, so zapisali na spletni strani, na kateri vabijo člane gasilskih društev k prijavi.

14 gasilcev bi se borilo za 50 tisočakov

Izmed prijavljenih prostovoljnih gasilcev bo komisija izbrala 14 udeležencev resničnostnega šova, ti pa se bodo potegovali za naziv najboljšega gasilca, naziv najboljšega gasilske društva ter seveda glavno nagrado. Ta bo znašala 50.000 evrov.

Gasilska zveza ne bo sodelovala

A novi resničnostni šov je marsikje vzbudil nestrinjanje. Gasilska zveza je tako že napovedala, da v prihajajočem resničnostnem šovu ne bo sodelovala. Na svoji spletni strani so danes objavili spodnje sporočilo.

Na skupni seji Upravnega odbora in Poveljstva Gasilske zveze Slovenije dne 19.12.2014 je bil sprejet sklep, da Gasilska zveza Slovenije ne pristopi k sodelovanju pri Resničnostnemu šovu Gasilci: Enota 14 (POP TV).

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pejgla (nepreverjen)

Nato duhovniki, frizerke, medicinske sestre, kirurgi, avtomehaniki, zidarji, čistilke itd.
Dajte nehajte že s tem sranjem. Če nimate idej za nek normalen program zaprite televizije.

dajze (nepreverjen)

najbole tau van super tekmovalcem ne paše ker boste morali oz. bi morali če bi se prijavili tudi kaj znanja pokazati.....

zima.bella

RE: dajze (93.103.192.231)

Čestitam!
Komaj štiri leta star, pa si že na sobotainfu dopisuje!!

Starejše novice