Vsake toliko po svetovnem spletu zaokrožijo videoposnetki, ki postanejo viralni, eden takšnih pa zdaj prihaja iz Srbije.

Andrija "Era" Ojdanić je srbski pevec, ki do nedavnega ni spadal v družbo tistih najbolj prepoznavnih estradnikov iz Balkana. No, v letošnjem letu se je to zagotovo spremenilo.

Pesem "Da sam pauk" iz leta 2003 je namreč nedolgo nazaj postal svetovna uspešnica. Pa ne toliko zaradi same pesmi, ampak zaradi izziva, ki spremlja pesem.

Na priljubljenem spletnem kanalu Youtube lahko namreč zasledimo različne videoposnetke, kjer ljudje po vsem svetu na različne načine posnemajo gibanje pajka. 

"Zgodilo se je nekaj povsem nepričakovanega, a lepega. Vsi ljudje, ki me spremljajo v Evropi in po svetu se mi javljajo dan in noč in mi čestitajo. To je samo dokaz mojega dela v estradi in na tak način se mi vrača. Hvala vsem," je za prva.rs povedal Ojdanić.

Se boste tudi vi preizkusili v vlogi pajka?

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pauont` (nepreverjen)

Ali po domace: kda si nouri, pa se sce nouroga delas.

BratJouzi (nepreverjen)

Se se komi zdi ka je sip na kakovosti clankov zgubo?

AK47 (nepreverjen)

Tou je glih novica za vaš nivo poročanja. Prizadete in primitvne fore, nad kerimi se vi tak neznansko navdušujete in po vaše vedno "obnorijo" svet so hrana za zabiti in nerazgledani narod. Bole si plitvi, bole sa nad takšnimi zadevami navdušuješ..... in jih objavljaš v člankaj v medijih.

Starejše novice