Vir: Facebook in Twitter profili prijateljev Mateja Periša
V Donavi v bližini Beograda so prejšnji teden našli truplo dlje časa pogrešanega Splitčana Mateja Periša. Zdaj se je Split poslovil od njega.

Nenad Periš, oče 27-letnega Mateja Periša, ki je izginil v Beogradu v noči s 30. na 31. december 2021, je za srbski spletni portal Telegraf.rs potrdil, da so beograjski mornarji v sredo iz Donave potegnili truplo njegovega sina. 

Telo Mateja Periša je zdaj končno lahko leglo k počitku. 

Čustveno slovo in očetov govor, ki se je dotaknil vseh

Matej Periš je bil v družinskem krogu pokopan v Splitu. Njegovi prijatelji pa so v splitskem pristanišču včeraj zvečer pripravili ganljivo slovo od prezgodaj umrlega mladeniča.

V enem od čolnov, ki so prispeli v pristanišče, je bila tudi Matejeva družina. »Hvala, da ste pokazali svoje srce,« je dejal oče pokojnega Nenad Periš. Od sina se je poslovil tudi s pesmijo Oliverja Dragojeviča Stine.

Zbrani niso mogli zadržati solz, mladega someščana so dostojno pospremili, ob zvokih ladijskih siren in prižganih bakel.

Tudi Beograjčani so v ponedeljek ob reki Savi prižgali sveče in rože ter izpustili balone za tragično umrlega Mateja Periša.

Spomnimo, kaj se je dogajalo ...

Periš je v Beograd s prijatelji prišel iz Splita na praznovanje novega leta. V noči izginotja je obiskal klub Gotik, ki stoji blizu reke Save.

Po dosedanjih informacijah je izginil okoli druge ure zjutraj, potem ko je iz še neznanega razloga zapustil klub. Kasneje so se pojavili posnetki nadzornih kamer, na katerih teče po ulicah Beograda.

V iskanje pogrešanega Splitčana so se vključile vse enote srbske policije, a do danes niso prišli do odgovora na vprašanje, kaj se je dogajalo tisto noč.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem zakaj takšen cirkus. V Mariboru so se v sumljivih okoliščinah v enem letu utopili v Dravi trije 21 letniki. Pa se o tem skoraj ni pisalo.

Bučkoe (nepreverjen)

Komentatorji, vas ni sram??? Vsaj ne oglašajte se. Kdo je rekel, da je kriva droga? Kaj če vas kdaj to doleti, ne zaradi droge ampak ŠMARNICE???

. (nepreverjen)

nese drogirat

Flip (nepreverjen)

Kaj ta Matej je Slovenec ali zakaj se toliko piše o njemu v naših medijih ? Ne razumem tega najboljše, ker tudi v Italiji je en včeraj izginil, pa v Avstriji, na Hrvaškem itd...pa nobenega odziva naših medijev, resno ne razumem kaj kurec ima ta primer izginulega z nami da nas nenehno buzerirate s tem primerom ?

yuli (nepreverjen)

Prodajalec DROGE

Starejše novice