FOTO: Max Seib (welt.de)
Na Nizozemskem je policija odkrila družino, ki je v skrivni sobi devet let čakala na konec sveta. Z njimi je bil tudi 58-letni moški, ki ni bil oče mladih odraslih, starih od 18 do 25 let.

Nizozemski policisti so v skritem prostoru kmetije, ki se nahaja v severovzhodni provinci Drenthe, odkrili 58-letnega moškega iz Avstrije in družino, ki so jo sestavljali mladi odrasli, stari od 18 do 25 let, piše 24ur. Ti so v skrivni sobi preživeli kar devet let in čakali na konec sveta.

Policisti so se na kmetijo sicer odpravili po tem, ko si je 25-letnik v bližnji vasi Ruinerwold v baru naročil pivo in tamkajšnjim zaposlenim povedal, da potrebuje pomoč. Kot še poroča 24ur, naj bi policisti sprva predvidevali, da je bil starejši moški, ki so ga aretirali, njihov oče. Toda temu na koncu ni bilo tako, obenem pa moški ni bil lastnik kmetije.

Potem, ko so policisti obiskali oddaljeno in osamljeno kmetijo, so odkrili skrivno stopnišče za kredenco v dnevni sobi, ki je vodilo v skrito sobo. Po besedah 25-letnika naj bi tam kar devet let bivala družina, ki je, kot omenjeno, čakala na konec sveta.

Vse to se je dogajalo v vasi Ruinerwold, ki šteje nekaj manj kot 3000 ljudi. Policija province Drenthe je sicer potrdila, da so aretirali 58-letnega moškega, ki ne želi sodelovati v preiskavi.

Dejali so, da je še veliko vprašanj, na katera ne znajo odgovoriti. Ni na primer jasno, če je družina v sobi res bila devet let, prav tako ne vedo, kje je mama otrok. Župan de Groot je sicer izjavil, da je umrla že pred nekaj časa.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
samo19

Ka ma to veze z Mursko Soboto? Nejso tu samo novice iz pomurja?

feri11 (nepreverjen)

Tou je nekša mučka... Devejt lejt je samo stari voni odo, okolica pa v nulo zriktana.... te je tej bil kak naši profesori na medicijni - den z 34-imi vorami.....

g33 (nepreverjen)

mladi odrasli, ka zaj mladi ali odrasli?

Mutakl (nepreverjen)

Odrasli , ki je še mlad.
Čitaj , osebe stare med 18 in 25 let. Si se gnes pà nekaj novoga nafčo A? Malo več čitanja nebi škodilo.

In reply to by g33 (nepreverjen)

Bindi (nepreverjen)

Če Avstrijec nema kleti, si jo naredi, kjerkoli je. :-))

Tinne (nepreverjen)

Ka so gnes den vsi na substancah? Tello nelogicnosti kak v ton primeru je visek. Policija pa novinari naj najprle bar vsaj osnovne podatke dobijo, ne pa ka kvasijo take bedarije

Mutakl (nepreverjen)

Standard naših preljubih germanskih sosedov, Deco zaperati v bunkere ali kleti.

Starejše novice