Vir: gov.si
Ste na lovu za rabljenim avtomobilom? Furs vabi k oddaji ponudbe za odkup.

Finančna uprava Republike Slovenije prodaja 52 rabljenih službenih vozil znamke Renault, modeli Clio, Megane, Kangoo, Scenic, Laguna in Master. Vozila so naprodaj posamezno, med njimi so tudi štiri, ki se nahajajo na območju Murske Sobote:

Renault Kangoo 1.6 (4x4) – letnik 2003 – 1.080 evrov*
Renault Clio 1.2 16V – letnik 2008 – 1.020 evrov*
Renault Megane 1.6 16V – letnik 2008 – 1.140 evrov*
Renault Megane Grandtour 1.5 DCI – letnik 2011 – 1.200 evrov*

*Izhodiščna cena vozila

Podrobnejše informacije o vozilih, vključno s cenami, letniki in prevoženimi kilometri so objavljene tukaj. Na spletni strani so objavljeni tudi podatki kontaktnih oseb, na katere se potencialni ponudniki lahko obrnejo za dodatna pojasnila.

Rok za prijavo je 15. oktober, ko bo v prostorih Generalnega finančnega urada, na Šmartinski cesti 55, v Ljubljani potekalo tudi odpiranje ponudb. Upoštevali bodo le pravočasno, najpozneje do 10. ure prispele ponudbe.

Pogoj za sodelovanje na javnem zbiranju ponudb je sicer plačana varščina, ki znaša 10 odstotkov izhodiščne cene za vsako vozilo.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Tega avtomobila ne bi vzel, tudi če bi ga dali zastonj. Polni so negativne energije.

books (nepreverjen)

Ajde ne meči se vö zdaj nekaj brezveze, itak ka bi ga zeo, če bi ti ga dali zastonj. Glumiš nekšoga poštenjaka, v bistvi pa me zanima kelko krat si tij ge kaj brez računa doubo pa za tisto plačo in se s ten izogno plačila davka??? Negativna energija prej, takši kak si ti ste puni negativne energije. Samo tvoje poste preletin v ostalih temah pa mi je vse jasno.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

aaamma... (nepreverjen)

a v obcinsko zgradbo se tudi ne bi zastonj vselil? ceprav je polna negativne energije.

In reply to by books (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ti si gvušno kakši psihiater.

In reply to by books (nepreverjen)

niripsa (nepreverjen)

Vzel si mi z jezika. Tudi jaz jih nebi imel, če mi še plačajo. Nabiti so z negativno energijo. V njih so se vozili ljudje, ki ne delajo drugo, kot razmišljajo, kako oglobiti poštenjaka. Velikih rib se itak morajo na veliko izogniti.
Ko bo Jankovič plačal tistih 29 milijonov in še druge stvari poravnal in, ko bodo vsi, ki so naredili milijardne luknje v slovenske banke vse vrnili bom jaz tudi vzel račun pri obrtniku in z velikim veseljem plačal DDV !!!!!!!!!!!!
Dokler pa ne bodo vsega poravnali pa tudi jaz od obrtnika ne bom zahteval računa in NIKOGAR NE BRIGA, kaj je on meni delal in koliko sem jaz njemu plačal. To je najina stvar !!!!!!!!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

books (nepreverjen)

"...ki ne delajo drugo, kot razmišljajo, kako oglobiti poštenjaka."
Evo, isti mentalni nivo kak ovi čarni vrag. Poštenjak je še nigdar nej biu oglobljeni, vedno samo tisti ka mutijo pa ščejo državo ali stranke ali partnere nategnoti. Te dale se pa še hvališ ka ne vzemeš računa pa ne plačuješ DDV. V kon se že ti razlikuješ od Jankoviča? Verjetno edino v ton ka on ne piše takšne primitvne bedarije po interneti.

In reply to by niripsa (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Kje so bili ti inšpektorji, ko so Nemci "izčrpavali" Adrijo? Verjetno so imeli komando naj v to smer ne kontrolirajo. Njihova naloga je preganjanje in guljenje revežev.

In reply to by books (nepreverjen)

df (nepreverjen)

DF tij si za vse nas negativna energija.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Fritz (nepreverjen)

Na odpad kot furs

Bom (nepreverjen)

Zaostajate z novicami kak puz v dirki z zavcon ??

. (nepreverjen)

marš u 3pm prokleti furs. še vode ne bi sprejel od vas, škodoželjni zarukani prasci, da še posredno človeka pahnejo v smrt.

Starejše novice