Od 25. do 30. avgusta 2018 bo v Gornji Radgoni potekal že 56. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA – največji in najpomembnejši tovrstni sejem v tem delu Evrope.

Na sejmu bo sodelovalo več kot 1.800 razstavljavcev iz kar 32-ih držav, načrtovano pa ga bo obiskalo več kot 120.000 obiskovalcev. Poleg kmetijskih ministrov in visokih gospodarskih predstavnikov bodo izstopali predvsem strokovnjaki iz področja kmetijstva in predelovalne industrije. Svojo predstavitev na sejmu bo izvedlo tudi podjetje Selmar, uradni zastopnik za BMW blagovno znamko za ta del Slovenije.

Prav tako kot na področju kmetijstva in živilske industrije so za uspeh in razvoj v avtomobilski industriji zelo pomembne dolgoletne izkušnje, nenehne tehnične izboljšave in dopolnjevanje strokovnih znanj.

Sledenje zahtevam na trgu, konstantno ponujanje nečesa novega in nenehno zadovoljevanje želja strank je tako izrednega pomena. Prav zaradi tega se bo tudi letos na sejmu predstavilo podjetje Selmar d.o.o., družinsko podjetje, ki s salonom v Mariboru in Celju uspešno deluje že več kot dve desetletji. 

Na sejmu Agra, natančneje v hali B1, bodo obiskovalci lahko pobližje spoznali izbrana vozila znamke BMW, med katerimi velja izpostaviti popolnoma električnega BMW i3 in zlasti novega člana družine BMW – kupejevskega športnega terenca BMW X4. 

Izkušeni strokovnjaki in svetovalci iz podjetja Selmar Maribor bodo ves čas prisotni na razstavnem prostoru, da obiskovalcem predstavijo ključne prednosti, nove lastnosti in priložnosti, ki jih vožnja z BMW vozilom tudi prinaša. 

Vsi ljubitelji priljubljene mednarodno priznane znamke avtomobilov pa boste BMW vozila lahko celo preizkusili, saj bodo pri Selmarju od ponedeljka, 27. 8., do četrtka, 30. 8., v sklopu svoje predstavitve na sejmu Agra nudili tudi testne vožnje, na katerih se boste lahko v kakovost, odličnost ter vrhunskost voznih lastnosti vozil BMW prepričali tudi sami.

V kolikor želite rezervirati testno vožnjo z vozilom BMW, kliknite tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice